- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz Snoop-y #42448 üzenetére
Igazából nem turkáltam senkinek sem a zsebében míg ott voltam, de láthatóan több pénze van az átlag britnek mint a magyaroknak, attól függetlenül, hogy a pénzügyi skill nem nemzetiséghez kötött.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
t72killer
titán
válasz Apollyon #42451 üzenetére
Látható == drága dolgokat vesznek és csinálnak == magas fix költség. Ráadásul magyarból is látsz sok olyat, akinek palotája és nagy verdája van, de a teljes pénzügyi egyenlege mínusz 40 misi "megtakarításokkal" együtt. Ez itt is hasonló.
Amúgy nagyon attól függ, milyen környéken vagy. Mifelénk (ugye írtam, h dolgoztam kasszásként) 10ből 3 csóri kéri a legolcsóbb cigit és 5 fonttal nyomorog a szerencsétlen feltöltős villanyórakulccsal.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz andrisbandi #42449 üzenetére
Egyik komment: "Köszönöm! Portugál nyelvtudás nélkül a legtöbb területen meglehetősen nehéz munkát találni. Az építőipar az, ami mindig munkaerőhiánnyal küzd, mivel a helyiek nem annyira szeretik a fizikai munkát. A fizetések viszont kimondottan alacsonyak. Az átlag 1000 euró körül keres havonta."
Ezzel ott kezdődik a probléma, ha nem a szigeteken termelt vagy támogatott árut venne az ember. Már Kanárin is probléma, hogy egy szakadt homokbuckaszökevény verda ára is = Spanyol ár + kompjegy. Egy ilyen hely max nyugdíjasként jó HA van minőségi EÜ a környéken. A portugál ráadásul egy elég kis nyelv, ha kivonod a 250millió fős összlétszámból az 1db civilizált Portugáliát és LatAm egyik legrizikósabb országát, Brazíliát, ahova még D-Amerikai álmok esetén se akarsz költözni nem sokminden marad.
[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
válasz Apollyon #42436 üzenetére
Sosem felejtem el amikor évekkel ezelőtt arról panaszkodott a kollégám, hogy betört a telefon kijelzője, de újat sem tud venni, mert nincs párszáz fontja, és egy másikat sem tud már előfizetésre kihozni mert nincs rá pénze.
A másik pedig hosszú idő után jött rá, hogy havi szinten vonják tőle olyan szolgáltatások havidíját, amit el is felejtett már. Streaming, etc.
Ezek sosem voltak rákényszerítve, sem ránevelve a spórolásra.
-
Snoop-y
veterán
válasz Apollyon #42451 üzenetére
Tobb penze van ——-> tobbet szor el. Anno a fonokomet invitaltam lunch-ra mondom menjunk mar at enni egy jot:
hat ize neki mar csak £20-ja van es az kell benzinre (ez volt olyan 15.-e korulNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
t72killer
titán
Edinburgh most...
-
aero.
veterán
válasz instantwater #42417 üzenetére
Csak hogy valami pozitív is legyen, itt a fejlemény az ügyben:
Csütörtökön elmentem a víz szolgáltató egy kihelyezett irodájába, annak reményében, hogy tudok valakivel beszélni, az elképzelés az volt, hogy Mucika 1-nek történet elmond, majd manager/supervisornak 1:1-ben szintén, aztán lassú fogaskerék darálás után lesz valami végeredmény. Bementem, Mucika 1 felvette az adatokat, 6 perc múlva megjelent egy jó kiállású fazon egy gyakornokkal, bekísértek egy meeting szobába ahol átbeszéltünk mindent, profin, megnyugtatóan álltak a dolgokhoz és mindenben egyet értettek azzal, amit mondtam. Pénteken emailben megkaptam az igazolást és lejelentették az Experiannak a hibát. Poén: ma reggel frissült az experian és már nincs is rajta a missed payment default, 342 pontot ugrott felfelé azonnal.
Le a kalappal, kint tartózkodásom legkellemesebb ügyintézése volt ez most.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz t72killer #42460 üzenetére
Gyors rakerestem, gugli szerint ezekben az orszagokban van credit score rendszer:
Ausztralia, Kanada, Nemetorszag, Japan, Spanyolorszag, UK, Kina, Franciaorszag, Hollandia, USA.
Engem is meglepett, azt hittem, hogy csak UK, USA, Ausztralia, Kina lesz benne, nem gondoltam volna, hogy ilyen sok europai orszagban is megy ez az agymenes.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
t72killer
titán
Ugye az egészre nem lenne szükség, ha a BÁRMIRE kiadható hitelösszeg a fedezetként szolgáló ingatlan, termék, stb értékének max 50%-a lenne. A többit szépen oldja meg a tag a fentebb is szóbakerült MEGTAKARÍTÁSból...
Jja, hogy így nem lehetne ingatlanlufikon tarhálni🤔🤷♂️...
-
Apollyon
Korrektor
válasz instantwater #42463 üzenetére
Egyik kutya másik eb.
Sajnos tényleg probléma a migráció Európa szerte, és usákiában sem véletlen a bevándorlás ellenes full szigor a határon.
Persze ettől még ez a manipuláló propaganda amit linkeltél még nem kap felmentést, főleg mert kizárólag hatalommegtartó célzata van, nem pedig azért mert valóban érdekelné őket itt bármilyen tényleges bevándorló.
De legalább már a nagy plakátokat visszavették. Előtte sok ilyen volt, meg büszkén hirdették, hogy mennyit nőtt az átlagkereset. Azt persze nem említik meg, hogy egész EU-ban pont hunisztánban volt a legtovább, legtoronymagasabb az infláció, meg úgy kb. harmadik világbeli, elmaradott országok mögött kullog a GDP. Ausztria, ami itt van mellettünk, ugyanannyi emberből 2x annyi GDP-t megold minden évben, vajh miért.Btw ha belemászol más országok politikájába, mindenhol fogsz találni valami kiakasztót. Talán a finneknél és Izlandon nem.
Mindenesetre továbbra is a melyik ujjamat törjem el szintű döntés.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
t72killer
titán
nna pont ebben a témában nagyot változott a véleményem az elmúlt kb 3évben. Itt fent pontosan ilyen töménységben látok két totálisan abszurd témát:
- a "tardliberalizmus" nyomatását = az akkor 7éves fiamtól szexuális orientációra KÖVETELNEK választ papíron, 17éves, haverok által rádumált tininek az én adómból +NHS erőforrásokból "segítenek" nemet váltani úgy, hogy a szülő nem is tud róla. Ill a szintén adófizetői pénzből üzemeltetett "consumption room"-ok se egy random betűsorban vizionált obszcén álmok részei.
- simán létezik a tömeges skizofrénia skót függetlenség témakörben. A támogatók milliós nagyságrendben vannak és értelmes okokat még úgy se tudnak felhozni, hogy lennének ilyenek: pl simán megmondom neked, hogy a skót függetlenségpártiak jelentős része, lehet egyenest többsége, brexitista.
+bónusz, egész országra: a többség szimplán brexitista hívő lett, ha a "megbánta a lakosság" hírekből bármi igaz lenne, akkor politikai szinten is történne valami, ill palesztinzászlós prideok helyett gördülnének a rejoin-tüntetések országszerte.TLDR: lassan a relativizálás hibája nélkül mondhatom, pontosan ugyanaz a tard környezet fejétől a gyökeréig, pontosan olyan dilettáns+korrupt vezetéssel. Minden pepitában. A mélypont kb egy évvel ezelőtt jött el, amikor konkrétan itt a PHn kértem egy modit, hogy szedje ki az egyik HSZem, mert bár senkinek a kibelezésére nem bújtottam fel, tartottam tőle, hogy "nem pécé" poénom miatt úgy járok, mint valamelyik szocmédiás posztja miatt ülő ember.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Apollyon #42464 üzenetére
Engem elég nehéz kiakasztani, általában azok szúrnak szemet, amik rendszerszinten instabilitást visznek a társadalomba vagy gazdaságba. UK ill. magyar szintet kevesen ugrották meg a kontinensen. Vicces amúgy, hogy ahova lehet készülődünk, a Spanyolok, náluk is van jópár mammutcsontváz elásva a szekrényben.
-
Apollyon
Korrektor
válasz t72killer #42466 üzenetére
Tekintve nem tudom befolyásolni, így általában véve nem foglalkozom vele, de ha igen, akkor eléggé aggasztó ami történik globál szinten. Usákiában sem értem, miért megint gennyes tus és redvás szendvics közül kell választani... Ráadásul a trámpli már volt egyszer, leváltották. De megint ő az egyik, miért? Nyilván meg lehet magyarázni. De nem akadt senki más a 400 milliós országból aki indulhatott volna?
Mindkét indulónál baljós előjelek láthatók.
Ukisztánt tudjuk, Hunisztánban most a pohos kihívója itt a nagy remény. Holott pár éve még ő is pontosan ugyanazt a szekeret tolta, a minden idők legaljasabb női inkvizítorának férjeként. Biztos nagyon rendes ember lehet akkor, ugye? Ha megválasztanák valami folytán, akkor kapunk egy, még laposhasú pohos 2.0-t, aki valszeg további 30-40 évig simán uralkodhat.
Persze most máshol nem "ilyen rossz", de csak idő kérdése, és bárhol máshol előfordulhat ez. Nincs már bizalmam a folyamatos vándorlásban, bárhova mész, durva lemondással fog járni.
Most már komolyan, ha menni kell, akkor mi is spanyolul tanulunk, és megyünk Uruguay-ba inkább. Szegény ország, meg ott azért dolgozol, hogy fizesd a számlát, de Dél-A-ba legalább vh-k se értek el. ¯\_(ツ)_/¯#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
t72killer
titán
válasz Apollyon #42467 üzenetére
Uruguay monduk nyugidabb, de a brazi közbiztonság felér egy '45 januári Budapesttel...
A jelen spanyol politika meg arról szól, h tapsolnak a Kanári szigeteken landoló csónakosoknak, szval van agybaj:[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Ilyen kerdeseket en is feltudnek tenni ingyen (is) akar:
On szerint lattunk-e az elmult 1 hetben napsutest Angliaban,
Vagy inkabb szolitsuk fel a Temzet, hogy follyon visszafele?Ui: Brusszel b@cogat a hulye kerdeseivel, bocsman'
O. Viktor
Facebook hozzaszolasokon jot vidultam
...
-
t72killer
titán
válasz Devid_81 #42469 üzenetére
Napsütés: 2 évtized legjobb üstököse zúg el mellettünk, Magyarországról kb 3 naponta jön szembe úgy egy pl ilyen fotó róla, hogy nem keresem - itt egyetlenegy esélyem volt rá az elmúlt KÉT HÓNAPBAN, az is úgy, hogy lementem Walesbe és volt kb 10percnyi mákom a felhőlyukakkal... Itt fenn: folytonos tömör felhőtakaró, mintha ez valami fix képződmény lenne, aminek kötelezően az égen kell lenni...
Lehet a politika máshol is agyatlan, de az emberrel inkompatibilis időjárás egy elég fix paraméter, aminek nem lesz atomfizika-feladat utánanézni (és az itteninél jobbat találni, mert az még országon belül is adódik...)
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz t72killer #42471 üzenetére
Meg otthon laktam minden egyes Augusztusban az eget bamultuk a hullocsillagok miatt.
Most nezhetem a nagy semmit kb.Kb masfel hettel ezelott lattam a holdat este, teljesen megijjedtem a latvanytol, azt hittem mar reg nincs is hold
Emlekszem vmikor par eve volt egy (talan teljes?!) napfogyatkozas.
Londonban eltunk, annyit vettem eszre, hogy szurkebol napkozben hirtelen este lett meg hideg.
F@com ebbe a szurke retekbe ami itt vanCsillagasz tavcsore nincs vmi otleted amugy?
Mielott elhuzok/huzunk innen tutira akarok egyet, mindig is imadtam lesni a csillagokat....
-
moleculez
veterán
Jászberényi Sándor tollából, azt hiszem nagyszerűen összefoglalja.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
t72killer
titán
válasz Devid_81 #42472 üzenetére
Csillagász cső: ajvé, feneketlen kút alert . Ezzel már jó sokmindent meg lehet kukkantani pl és "okos", bepötyögve a célobjektum nevét, megtalálja neked. Tény, neki kell egy kombi csomagtartó.
ITT vannak kollégák, ötletgyűjtéshez . Disclaimer: a fotózás rész egy külön műfaj (+feneketlenkút a négyzetre emelve ).De persze a legfontosabb komponens egy éves repülőbérlet pl Fuerteventurára...
[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
Elkapták a londoni biciklis telefontolvaj bandát.
Lehet, hogy ugyanazok akik a topikban is emlitésre kerültek? -
moleculez
veterán
válasz instantwater #42475 üzenetére
Fejenként 5 év gulág, mivel még fiatalok.
-
t72killer
titán
válasz Devid_81 #42476 üzenetére
Nézelődésnél mindenképp a méret a lényeg, és messze ez a legméretgazdaságosabb típus. De a husibb binoklik is ott vannak a szeren, pl 20x80assal már mutat érdekességeket az ég és az nappalra is használható - csak elég kacifántos felfelé néző állványt szerkeszteni hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Kezdődik a buli: "In July, device explosions at DHL logistics hubs in Leipzig, Germany, and Birmingham, UK, kickstarted a race to find the suspects..."
-
Ez de hiányzik még...
[link][ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
moleculez
veterán
Annyi van belőlük, az 60 már oly’ mindegy… A jogi órákat meg erőforrásokat amit beleraktak az mehetett volna értelmesebb dologra. Bár heti hotel-milliók mellett az is eltörpül.
(Jut eszembe, mit mond az özvegy matematikus ha egykori párját említik? - Nem oszt, nem szoroz…)
-
válasz moleculez #42481 üzenetére
Nem a 60 a lényeg, hanem hogy innentől megvan a példa arra is, hogy még a nyomi európáig se kell eljutni. Az első brit fennhatóságú szigetig elladikozol valahogy, aztán ezek az állatok ideszállítanak. És most már, hogy precedens is van, a következő adagnak ez nem fog 3 évig tartani. Még jó, hogy azon a környéken csak vagy 2 milliárdan vannak, akik ide akarnak jönni.
Ezt a 60 majmot idehajókázzák, kapnak szállást-kaját-zsebpénzt-telefont, szerinted mennyi idővel később lesz tele a mindenféle szociális média azzal, hogy szívás volt, kemény volt, de gyere te is, nagyon megéri?
-
moleculez
veterán
Nos, amíg nem fordítják vissza őket addig ez így lesz🤷🏼♂️… btw ha “politikai menekültek” akkor ott maradhatnak, mint első békés hely… Felőlem ott bolondulnának meg ahol vannak.
Kérdésem: mivel lesz beljebb az ország hogy ők jönnek? Mert gondolom ezek sem idegsebész/részecskefizikus családból származnak. A benefit csalókat (fehér angol-saját nép) üldözik (módjával persze, nehogy elkapják), mert cost savings, akkor ez hogy fér bele? Sok kérdésem lenne…
[ Szerkesztve ]
-
válasz moleculez #42483 üzenetére
Pont ez az. Eddig az ottani jelöltek azt látták, hogy volt egy próba, nem jött be.
Mostantól azt látják, hogy volt egy próba, 3 év szívás volt, de bejött.
Következő pár bátornál a precedens alapján már azt látjuk majd, hogy még partot se ér a lábuk, már ott van értük a hajó.És innentől kezdve ott a precedens. Innentől kezdve vérszagot fog a sok "emberjogi aktivista" vadbarom. Innentől kezdve nem az kérdés, hogy ide van ladikozva mind, hanem hogy közben (és utána) mennyire jól van tartva.
És igen, nagyon jól mondod, mindezt úgy, hogy közben meg megy a sírás, hogy ennyire nincs pénz, annyira nincs pénz, adóemelés adóemelés hátán annak, aki itt él és dolgozik. Zseniális ez a kormány, de tényleg.
-
t72killer
titán
-
Apollyon
Korrektor
válasz t72killer #42485 üzenetére
A kormány célja nem egy jó működő társadalom, hanem egy jól működő hatalmukat fenntartó gépezet. Az, hogy a te gyereked okos és gondolkodó legyen, nem cél. Az már cél, hogy jöjjenek irányítható rabszolgák, akik lehúzzák nekik a vécét, mint ahogy régen is tették a még máig fennmaradt arisztokráciában.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
t72killer
titán
válasz moleculez #42483 üzenetére
Nem fogják megfordítani, mert másnap millós baltard tömeg fogja telebőgni a londoni utcát. Az, hogy az NHS effektíve évi többezer adófizető állampolgárt nyír ki nem probléma persze.
"mivel lesz beljebb az ország hogy ők jönnek? "
Minimális realizmussal nézve: nem létezik időtáv, amin az ilyen típusú (3.világ aljanépe(!)) emberimport bármilyen pozitív hatással lenne:
- 1.generáció 6 gyerekkel segélyen-hotelben
- 2.generációban ugyan a családok mondjuk 60%-ában megjelenik átlag 1 fő adófizető, de az még annyi adót se fog fizetni, amennyi a saját szociál-eü költségük. +a maradéknak is kell enni adni, social housingot fizetni (Lőrincke 2 Ltd-n keresztül), és ugye jellemzően ebben a generációban ugrik meg a bűnözés, ami többszörös ktg
- 3. generációra már nincs gyerekgyár = a várva várt korfacsinosító effektnek lőttek, nettó gazdasági produktum hasonló a 2.generációhoz, annyi extrával, hogy létrejött egy x milliós embertömeg, ami így vagy úgy fújja az ingatlanlufit.#42486: pontosan, erről mostanában érik egy komoly beszélgetésünk a nagyfiammal. Szegénykém full optimistán néz ebbe a világba, ahova apuci-anyuci 5éves kisiskolásként elhozta és mindenki fültől fülig vigyor. Viszont látom, hogy a köznép iskolája szándékosan olyan gagyi, hogy ne is lehessen innen felmászni egyetemi (nem szociogrétizmus, hanem mondjuk gépészmérnök, orvos) szintekre, hacsak exrta önszorgalomból nem kezd el sürgősen kb dupla tananyag-mennyiséget hozzátanulni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Apollyon #42486 üzenetére
Jah, csak ehhez alkalmazhato emberekre van szukseg. Ez tokeletesen mukodott, amig az EU-ban voltak, amikor is EU-bol foleg a kulturalisan kompatibilis, legalabb valamilyen szinten iskolazott nep ment ki, ha mas nem, mosogatni, meg jottek a "koloniakrol" a tenyleg tanult mernokok, orvosok, apolok, stb. Akik mind dolgozni meg az eletben elore jutni akartak. Es dolgoztak, meg jutottak is. Nem is volt (van) veluk senkinek (akinek kettonel tobb agysejtje van) semmi baja.
Ez igy, ebben a formaban mukodott es okos volt.
De most (maradjunk a hivatalos szamoknal) tobb szaz ezer analfabeta vallasi fanatikus keselovel mit kezdesz? Nyelvet nem beszel, "modern tarsadalmul" nem beszel, tarsadalmi erteke legjobb esetben is nulla, de altalaban erosen negativ. Erted, amikor az eredmeny, hogy nem szarik az utcara meg nem gyilkol/eroszakol, akkor majd ez fog szelektiven hulladekot gyujteni meg egy alapvetoen a nyugodtsagarol es udvariassagarol (sorbanallas pl) hires tarsadalomba beilleszkedni?
Szoval ertem en, amit beszelsz, de az a baj, hogy ezekkel azt se lehet. Mert ahhoz, hogy le tudj huzni egy WC-t, eloszor az kene, hogy tudjad, mi a tokom az, vagy legalabb ingerenciad legyen ra, hogy megtanuld.
-
t72killer
titán
Erről nemrég szembejött egy twitter videó, ahol egy jól szituált közel-keleti emberke mondta, mekkora őrültség, amit Európa csinál: effektíve importálja azt a réteget, amit rendbontásért, erőszakoskodásért, stb börtön vár otthon, illetve azokat, akik ugyan nem bűnözők, de gazdaságilag a legalja, dolgozó-tanuló szándék nélkül.
Ezt is visszavezetném az oktatás csődjére, igen, a nyugatiéra: kedves 1st world politikusok, Nyugatrómai birodalom bukása megvan? Pontosan ugyanez a kaptafa: a helyi lakosságnak bizonyos gazdasági tevékenységek/munka elvégzése büdös, erre sokmilliós tömegeket importálnak. Az import végjátéka amikor a hadsereget is importálják és jön a koppanás.
Midegyik csak az USA sikersztorin ábrándozik, még csak véletlenül se észlelve, hogy
#1: a helyi lakosság szempontjából ez egy gigantikus katasztrófa volt, ha az országot az őslakossága szemszögéből nézzük, kiirtották nagyészüket, földjeiket elvették. Az így meg sem születetteknek mennyire is sikersztori ez? Igen, pár szerencsés kaszinótulajnak jól megy, kb ennyi.
#2: a jelenlegi a 150-200 évvel ezelőtt odaköltözött Európaiak DOLGOZNI mentek oda: földet művelni, aranyat ásni, vasutat építeni, stb-stb. ÉS a gazdaság akkori állása szerint a szükséges képességeik meg is voltak ezekhez...Amúgy érdekes dolog ez a brexit: pár k-EU benefitcsaló példáján felheccelve odáig ment ez az ország, hogy ténylegesen zárta a határokat + deportál embereket, sokmilliárd fontos gazdasági bukta árán is. Azaz jó drágán szórakozunk a másik Európai orrbaszájba szivatásával.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz instantwater #42490 üzenetére
Akkor még1x, az EU-ra (plusz ugye CH, NO) továbbra se extrapolálj egy agyhalott wrexitelő állam vergődéséből kiindulva. Ha a migráció a probléma, össz EU-lakosságra számítva a beérkező hotellakó szám töredéke sincs a britnek, ha visszafogják (amire már OTT látszik szándék), akkor ez teljesen kezelhető lesz, nem nőnek "vörös Birminghamek" a kontinens közepén.
Én az EU-t továbbra is realista célnak látom, a mostani válságot simán le fogják gyűrni (ill több országban nincs semmiféle recesszió, zöld GDP számokat írnak), a közös piac működik. A háború folyamatban van == ha vége lesz, az jelentős fellendüléssel fog járni, kb mint a II.vh után, ill újra jöhet az óccó orosz energia.
A migriproblémát igaz későn, de ÉSZREVETTÉK, bízom benne, megoldás is lesz / ill nem kéne MINDENT IS rákenni szerencsétlen migrikre, itt a briteknél pl bőségesen van őslakos fehér bűnözés-késelés is.Nekem amúgy az volt a UK-be költözés pókerjátszmája, hogy ok, brexitelünk-brexitelünk, de minimális gógyival pár éven belül ezt egy normális kormányzat felhígítja valami svájci v norvég "bino" szintre, azaz kvázi tag marad és pörög a gazdaság. Ez sajna nem jött be.
Random más kontinensen lévő országokat akkor, ha FELSZÁLLÓ ágon vannak/ezt kezdik megtalálni. Az olaj-öböl gazdasága szvsz nagyot fog koppanni a következő 3 évtizedben, Kína hátsó udvara is megérzi az elnéptelenedést.
[ Szerkesztve ]
-
-
mindenes24
junior tag
válasz t72killer #42425 üzenetére
Egyébként ennek a "labor mély kussban van a brexitről" történetnek
Ezt meg honnan szedted? (talatad ki??)
Az uj nagyvezir mar korabban megmondta, hogy szo se lehet EU-val semmi szerzodes.A vizumugy ota pedig megint nincsenek joban.
Nem mindegy, hogy vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit.
-
moleculez
veterán
válasz mindenes24 #42492 üzenetére
Hogy mire? Pl évi £300k seggbe szorult objektumok eltávolítására.
-
t72killer
titán
válasz mindenes24 #42492 üzenetére
Nem kell halkan susmorogni, gugli és a számológép a barátod. "Ez az összeg" = 52×350=18Mrd font/év. Teljes költségvetés pedig 181milliárd volt az elmúlt, hiperinflás adóévben. Találós kérdés, ha neked megemelnék 10%-al a REÁLfizudat, akkor mennyit is javulna az életminőséged? Ez magánéletben simán egy nyaralunk kontra nemnyaralunk kérdés, nagyban 10%-os buktánál már nem csak a cég dolgozóit szekálják halálra/rúgják ki, hanem a ceo-t is, ha nem ő a tulaj.
#42493: ja hogy ja, én úgy gondoltam megközelíteni a problematikát, hogy mint ellenzékből felemelkedett nagyfőnök, előveszi a REJOIN gondolatát. Azaz az adópakk bejelentésekor ki is jelent: azt, hogy ez a tory project wrexitnek köszönhető, egyszerű lelkek számára 100%-ban (valóság vhol 60-70%), és azért fizetünk most többet, hogy ezt rendbevágjuk + tardságokat kukázva idővel csatlakozunk újra a közös piachoz. Ilyet én nem hallottam, ergo értelmezésem szerint ez "mély kuss" a probléma gyökeréről.
-
Snoop-y
veterán
válasz instantwater #42475 üzenetére
Phones worth £20.000? Szoval elloptak 20 iPhone-t?
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Bubee82
őstag
válasz instantwater #42490 üzenetére
Azert nehez erre valaszolni, mert mindenkinek mas a fontos, illetve mindenkinek masok a lehetosegei jelenleg.
A hova tovabb-ot a legjobban egy objektiv osszehasonlitassal lehet/kell eldonteni, mert a nyertes nyilvan az lesz, ahol a legkevesebb kompromisszumot kell kotni.
Evekig el lehet porogni rajta, hogy most akkor hova, de az objektivitas sokat segithet ezen.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz instantwater #42397 üzenetére
Mert amikor már 7 évet lehúztál Londonban, pont a jobb időszakban, lakást veszel, jönnek a gyerekek, akkor nehezebb mozdulni . 15 éve vagyunk itt most pénteken. Nekünk most fel éven belül 2-3 koltozesunk lesz, előre kivagyok, pedig az elsőn már részben túl vagyunk.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest