Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lumpy92

    aktív tag

    Továbbra is pályázkodok UK munkahelyekre (max. automata elutasító válasz jön, vagy az se).

    Számomra tök furcsa, hogy írnak fél oldalt az álláshirdetésben arról, hogy diversity, meg, hogy lehetsz te akárki fia-borja, itt tök jó lesz neked. Aztán a legvégén beírja, hogy legyél jogosult az UK-ban dolgozni (itt már kiestem, hiszen a vízumkérelemhez már kéne egy munkáltatói szándéknyilatkozat). Utána a cég honlapján regisztráljak be e-mail cím, jelszó. Hát ez elég idegesítő dolog! Nem lehet simán egy e-mail címre dobni egy CV-t. Minden cég honlapján külön csináljak végig egy regisztrációt....
    Utána mindegyiknél töltögessek végig 4 oldalnyi űrlapot, ahol csak rákérdeznek a végén, hogy akkor etnikum, nemi identitás, vallás stb. Jó persze be lehet jelölni, hogy nem akarom megmondani. De ha az elején fél oldalon át áradozik arról, hogy mindegy milyen vagyok (mert neki az tök oké), akkor mi a francnak kérdez rá ezekre a kényes témákra? Most akkor mégsem mindegy?
    Valakinek van HR-estől belős infója, hogy itt van-e amúgy jelentősége, hogy mit jelölök be? Jobb ha megadom, vagy inkább jelöljem, hogy nem akarom megmondani?

    "never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"

Új hozzászólás Aktív témák