Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz GreenGoblin #31916 üzenetére

    A jelenleg elérhető vakcinákkal én sem vagyok teljesen kibékülve, de sajnos azt kell mondjam, hogy a kiváltó okoknak a fele sem tréfa. Az én édesanyám nemrég elhunyt, és nem magától a vírusfertőzés alatt, hanem az azt okozó következmények miatt. Igaz, volt egy alapbetegsége, de végül a covid okozta szövődményekbe halt bele, aminek semmi köze nem volt az alapbetegségéhez. Konkrétan azt történt, hogy megtámadta az idegrendszerét, amelynek következtében maradandó, súlyos demenciát váltott ki. Magából a covidból kigyógyult, de végül leállt az idegrendszer. Ha nem lenne covid, még ma is élne, amúgy önellátó volt.

    Párom távolabbi rokona majdnem hasonló cipőben járt, 50 körüli nő, alapbetegségek nélkül. Pár hónapja covidos lett, bekerült a kórházba, 3 hétig volt ott. Nála is súlyos demenciát okozott a covid, már nem ismerte meg a családtagjait. Túlélte, de ezzel megküzdeni annak a családnak elég kemény lesz.

    Én is átestem a betegségen, igazából igyekszem egészségesen élni, nem dohányzok nem iszok, rendszeres testedzés, kaja, vitaminok blabla, sosem szoktam beteg lenni. Viszont ez a xar olyan szinten leszedett a lábamról, hogy már halálfélelmem volt – de otthon kifeküdtük. Szerencsére jól vagyok, párom is, nem lett semmi maradandó nekünk, minden happy és virágok.

    Azonban ezt mégegyszer biztos nem csinálnám végig, azok után amiken átmentünk, már értem, miért nyomják ennyire a vakcinát. Plusz ez a demencia téma, hát, ennél rosszabbat el sem tudok képzelni, tényleg.

    Persze ettől függetlenül ugyanúgy vannak vírustagadók. Ezt ne vegye senki magára, de aki nem esett át rajta, ott nagy az arc, ők a legveszélyesebbek, mert kizártnak tartják, hogy a nem létező vírussal tünetmentesen is tudnak fertőzni. Így megértem, ha kötelezővé akarják tenni az oltást.
    Annyi előny van UK-ban, hogy itt legalább csak a nyugati vakcinákkal oltanak.

    A nanobot témára meg annyit, hogy jelenleg az intel pl. a 7 nm-es technológiával is küszködik. ;] Követő chipet beletolni az oltásba meg amúgy is felesleges lenne, mindenkinek ott a kezében a telefon.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák