Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #30610944

    törölt tag

    Gondoltam leirom a recent elmenyunket az NHS-el kapcsolatban.
    Sok ismeros panaszkodik az otthoni egeszsegugyre hat az itteni sem jobb, sot.
    Masfel eve kezdodott a baj a lanyunkkal. Most Novemberben lesz harom eves amugy.
    Nyalkas, veres kakit produkal masfel eve. Megjartuk mer a GP-t, Ket korhazat, mento is volt mar ketszer. Termeszetesen a sztorit allandoan el kell mondani mindenkinek az elejetol, mert az online adatbazis amit elvileg mindenkinek kene latnia ennyire jol mukodik. Elfejeljtik visszahivni az embert, tovabbitani az infokat-eredmenyeket NHS-en belul, honapokat varunk idopontokra kozben mar ezerszer vettek vert-vizeletet, meg egyebb teszteket amikre napokat kell varni hogy legyen eredmenye es azok alapjan minden okes vele, majd kinovi valaszt kaptunk. Mig eljutottunk a tegnapi napig amig konkretan ver jott ki kaki helyett, fajt a hasa es lazas lett. Masfel evig huztak az egeszet mig most ma derult ki, egy tiz perces rutin ultrahangon amit barmikor megtehettek volna, mi kertuk is amugy. Es kiderult egy golf labdanyi politja van a belen. Nem is ertik, hogy birta idaig fajdalom nelkul. Thanks! Holnap mutik is eddig ugy nez ki. 4-5 centis vagast csinalnak es egy darab belreszt is ki kell venni mert maskent nem lehet kivenni. Es utana meg kitudja meddig marad bent mert vigyazni kell ra es figyelni kell a gyogyulast. Plusz meg lesz utana alul-felul tukrozes egyeb ellenorzesek. Gondolom majd azt sem ehet egy jodarabig amit akar, hogy ne terhelje a beleit. Ezt magyarazza meg az ember egy ilyen kicsi gyereknek aki azt sem tudja mi tortenik. Nem is kaptak kulon szobat csak egy pici agyat amin az anyjaval alszik meg egy pici szekreny. Persze mar amennyire tudnak aludni, mikor 4 orankent ellenorzes es mindenki zajong-zorog. Egy legterben van egy csomo gyerek az anyjaval, csak egy fuggony a privacy resz.
    Ezt atalnie egy meg nem harom eves gyereknek ami elkerulheto lett volna, vagy nem lett volna ennyire komoly nem kivanom senkinek. A parom alig alszik mert nem tud ilyen kornyezetben, lanyom kicsivel tobbet. A pihenes is fontos kene, hogy legyen de itt az nincs. Szetmegy a feje emiatt de fajdalomcsillapitot nem adnak, mert nem o a beteg, meg ugye kajat sem...Thx!
    En nem mehetek be, mert egy gyerekkel csak egy szulo lehet. A recin kellett hagynom a cuccot amit vittem be nekik. Meg nem is lathatom oket.
    Ha annyi penzem lenne vagy lehetne mod, hogy az ember nem fizet NI-t (tudom ez nem csak a korhaznak megy) akkor inkabb fizetnem azt egy magankorhaznak ahol jobb az ellatas.

    En is anno fel evet vartam egy rohadt borgyogyaszra es voltam bent 5 percet es ugyanazt mondta el amit a Google kidobott. Thx!

    Azt kell mondjam nalunk megbukott az itteni egeszsegugy ezzel.
    :(

Új hozzászólás Aktív témák