Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • siriq

    őstag

    Hello

    Nna volna egy kis dolog amit megosztanek. ha aktualisan valaki el akar pincernek menni azt siman megoldhato egyebkent mert rengetek ugynokseg foglalkozik vele. Itt a Berckley Scott ha jol irom a nevet is az egyik leggyorsabb. A masik a Blue Arrow. A pontos cimet most meg nem tudom de nemsokara majd bedobon azt is.
    A masik hogy kernek egy kis segitseget. Lakotarsat keresek. A hely az Edgbastonban van. nagyon jo hely , szep nagy szobak. Ha lehet no jelentkezeset varom abbol az okbol kifolyolag hogy a lakotarsamnak van egy lanya(14) aki estenkent egyedul van otthon es nem akarok bajt abbol hogy egy ferfi ott legyen vele es hat...... remelem ertitek hogy mire gondolok. A berleti dij az 425 havonta ez egysegesen el lesz osztva szobankent. Nem tomeg szallast akarok igy egy szoba 1 szemely legyen vagy esetleg egy par. Szamlarol meg nem tudok mondani semmit mert meg nem erkezett meg egy sem. Tudom hogy most sokan menek haza illetve indulnak de janurban is aktualis lehet. A telefonszamom megtalalhato az adataimnal , nyugottan lehet hivni barmikor. Ha nem veszem fel a delutan illetve esti orakban akkor melozom de a aszam megvan igy majd megprobalom masnap felhivni. Hirtelen ennyi lenne..


    Tamas

    Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

Új hozzászólás Aktív témák