Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • darkmore

    tag

    válasz BalanceR #8563 üzenetére

    Max Payne

    Igazából ennek kellett volna lennie az első bemutatómnak, de nem szerettem volna rögtön egy olyan játékkal kezdeni, amivel 100%-osan elfogult vagyok! :)
    2002-t írunk és nekem otthon még mindig a C64-esen dübörög a Simon's Basic, de már látszódik a fény az alagút végén és télre megjön az első komoly PC-m. Futok a boltba érte, már szállingózik a hó. Hazaviszem XP install, már szakad a hó. Max Payne install már az utcalámpák világítják meg a kihalt, hólepte várost. Ha jól emlékszem másnap 3:00 körül esett ki az egér a kezemből, valahol Max Payne első rémálmos pályáján ugráltam.

    A játékról nem is akarok többet írni, nálam az alfa és omega, másoknál csak klasszikus. Nézzük az android portot.

    Miután a telepítő letölti a több mint 1Gb-os csomagot már indulhat is a móka. A grafikai beállítások elég részletesek ahhoz, hogy gyengébb eszközökön is elfusson a játék. Irányítást teljesen egyedire lehet szabni és a "célzásrásegítés" miatt kontroller nélkül is jól el lehet boldogulni. Az utóbbi funkciót szerencsére szépen lehet hangolni, durvább beállításnál rögtön ráugrik az ellenfélre a célkereszt és nem is hajlandó a kamera másfelé fordulni, amíg szét nem lőjük a gonoszt. Ez nekem nagyon drasztikus volt, ezért csak a legkisebb fokozaton használtam ezt a funkciót, mikor azért nekünk is ügyeskedni kell, hogy normálisan be legyen célozva a delikvens. Kontrollerrel sajnos nem teszteltem, de valahogy ez is mutatja, hogy az érintőképernyőn is nagyon jól el lehet boldogulni. Természetesen aki a PC-és fejlövésekre pályázik, annak kötelező egy jó kontroller.
    Töltési idők egy kicsit megnövekedtek, de még így se kényelmetlen. Kirívó hibával egyik eszközömön se találkoztam, bátran ajánlom bárkinek.

    Esetleg ha már régen letudtad ezt a verziót, akkor szerezz be egy GBA emulátort androidra és jöhet a Max Payne GBA verziója, bullet-time 32 bit-en!!! :)

    Tesztelve:
    Onda 701 7col tablet, CPU Cortex A9 Dual Core 1.5GHz, GPU Dual Core Mali 400, 1Gb RAM, visszavéve elfutott.
    Sony Xperia SP, CPU Dual-core 1.7 GHz Krait, GPU Adreno 320, 1Gb RAM, hasít mint a szél.

Új hozzászólás Aktív témák