Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    Adventure Ages event tapasztalatok:
    Most fut az egyiptomi event. Ezt az elejétől sikerült nyomni.
    Azt látom hogy most még lájtosan veszik, lehet később hamarabb lesz a paywall, de most 3,2%-ban vagyok minden real money nélkül és rank 16-ig már tuti söpröm a jutalmakat.
    Az 5%-hoz rakták kb. most a paywall határt, aki a felé akar menni, az vagy éjjel nappal maga mellett tartja a telefont 4 napig, vagy fizet.
    Populáció egy idő után annyi van ha jól gazdálkodsz, hogy inkább a komplett kategória(tools,hieroglyph,urns) szorzós lapokat kell fejleszteni. Én mindig csak az adott feladatra koncentráltam, próbáltam olyat kiszúrni ha volt ahol kettőt egy csapásra tudok teljesíteni(ugyanaz a "kor" de más feladat, egyik szint másik nyersanyag pl. amit el kell érni), amikor láttam hogy tudok venni 200ezret egy adott sorból, de a kövi sor 3 mp-enként 25ezret eleve hozzá ad, akkor nem költöttem oda el a populációt, hanem taktikusan vártam egy olyan feladatra ahol meg több milla kellett valamiből, és így az jóval hamarabb meglett, mert volt "tartalékom".
    Van egy két ilyen stratégia amit más idle játékok eventjeiből hoztam(idle maffia eventjein is lehetett taktikázni)
    Ha ez így marad egy ideig, akkor a top5% rewardjait hozva azért lehet a játékban haladni ha csinálja az ember az eventeket.
    A főjátékban rank18 vagyok, tehát egy pár napos eventen majdnem ugyanazt hoztam. igaz a fő játékot sem régen játszom.
    Most úgy érzem nem gáz a paytowin része.

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák