-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz Ferenczi Áko #19700 üzenetére
Nálam sem jó.
-
saelin
veterán
válasz jonnyjoker01 #19658 üzenetére
Jól néz ki, de én tuti kihagyom... Nem akarom megsütni a tabom/telóm.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Volt régen a Playen egy olyan kis progi, aminek az volt a lényege, hogy ha elindítottam, akkor az ujjamat a képetnyőn végighúzva ilyen hangeffekteket adott ki. Lehetett választani többhangszínt is. Régóta nem találom már fennt. Valaki nem tudná megmondani a nevét? Előre is köszi
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
EnergyCoke
tag
Taichi Pandával játszik valaki? Van egy lvl 45ös pisztolyosom de meguntam a játékot szívesen odaadom az első jelentkezőnek
Xbox One,Huawei P9 lite 2017
-
predator00
tag
válasz EnergyCoke #19708 üzenetére
Épp azon gondolkoztam hogy le kellene töltenem, (már unom a Darkness Reborn-t ) egy próba erejéig megnézném azt a pisztolyost
-
EnergyCoke
tag
válasz predator00 #19709 üzenetére
Privibe elküldöm a fhn+jelszót csak nem egyszerű átjelentkeznem facebookos accról. Ha van ötleted írd meg Csak mert a face jelszómat nem szívesen adnám oda
Xbox One,Huawei P9 lite 2017
-
Saccco
nagyúr
Magyar játék:
Egy kereskedő bázist kell építeni. Hasonló a felépítése, mint a Clash of Clans típusú játékoknak, viszont nem háborúzni kell, hanem terjeszkedni, gazdagabbá válni. Online kereskedőházzal ellátva. IAP van, nem tudom milyen.
"A játék lényege, hogy felépítsük és folyamatosan fejlesszük űrbirodalmunkat, miközben üzletelünk ismerőseinkkel és új területeket kaparíthatunk meg. Az adok-veszek során ún. „federation” pontokat gyűjthetünk, amik a ranglista-sorolás alapját képezik. A képlet egyszerű: ha a Föderációt támogató űrhajókkal kereskedünk, ugyan kevesebb pénzt, de több pontot kapunk, ugyanez ellenséges űrhajók esetén több pénzt, de kevesebb federation pontot eredményez. A minél gyorsabb előrehaladás érdekében érdemes már az elején az egyik stratégia mellett elköteleződnünk, majd azt következetesen alkalmaznunk." - forrás: Magyar cikk - imagazin.hu
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Maxtreme
addikt
Gondoltam szólok hátha valakit érdekel, hogy valami baj van az új Castlestormmal. (1.7.6)
Nálam indítás után ezt írja ki. katt
Sajna kicsit a portugálom megkopott az évek múlásával, de a google translate szerint nem tudja detektálni hogy milyen készülékem van.
Nem tudom ez mennyire globális probléma, de azért vigyázzatok a frissítéssel.
Hála isten sikerült alternatív forrásból beszereznem az 1.7.2-t, azzal nincsenek problémák. -
Ver'alor
tag
Ezt ismeri valaki? Jó? Net kell hozzá?
May the 4th be with you!
-
Cute the Rope Time Travel HD ingyenes ma amazonon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ver'alor
tag
Mass Effect Infiltratort próbáltátok? Szerintem a legjobb tps.
May the 4th be with you!
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz Ver'alor #19719 üzenetére
Próbáltam, nem rossz, de a Deus Ex: The Fall jobban bejött.
És az 1/6-ba kerülSzerk.:
Ez Tps és nem Fps. Bocsánat[ Szerkesztve ]
-
Ver'alor
tag
válasz lkksioskdl3 #19720 üzenetére
Pont, hogy fps, de nem baj, majd lehet, hogy kipróbálom
May the 4th be with you!
-
Nincs free app of the day az amazonon, remélem, hogy csak pillanatnyi kihagyás az egész, és nem végleges.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
csadi0011
őstag
Az NFS No Limits frissült az apple store-ban. De még ott sem érhető el worldwide.
Changelog:
What's New in Version 1.0.31
Slam into gear, hit the nitrous and take on exciting new challenges with the latest update! See if you have what it takes to rule Blackridge with more cars, more streets and less rules.
• Car Series – Over 800 new car-specific events to build your garage and rep on the street.
• Special Events – Leave rival racers in the dust and win exclusive new cars with high intensity challenges.
• Black Market Store – Find that item you’ve been searching for and build your dream car with direct purchase of parts, blueprints and materials.
• Daily Assignments – Prove your worth and earn rep and gold every day.
• New Content – Race day and night in the fastest cars yet, like the Pagani Huayra and Lamborghini Aventador LP700-4. Enjoy a variety of new modes, including Nitro Rush, Getaway and Airborne.
• Improved Gameplay – Dominate races around our new world map to rule Blackridge, claim free daily crates and get new materials to craft part upgrades to make your ride more powerful than ever before. -
-
Dr. Mózes
aktív tag
Az Amazon megszüntette a Free App of The Day programját, helyette az Amazon Underground lesz. Mivel elég gyenge az angol tudásom, ezért nem akarok semmilyen hülyeséget írni, hogy pontosan hogyan is működik az új program, majd talán valamelyikőtök elmagyarázza, hogy pontosan hogyan is működik.
Névváltozás, korábban mustang08
-
válasz Dr. Mózes #19731 üzenetére
A lényeg, hogy van ez az Underground app, ezentúl ott vannak a promóciós appok, amik állandóan promóciósak lesznek, tehát nem csak 1-1 napra. Ennek megfelelően nem is lesz napi promóció, hanem az van, amit ott le lehet tölteni, és időnként adnak hozzá extra appokat. Ezek mind olyan appok, melyek alapból vagy nem ingyenesek, vagy reklámosak lennének (de ott nem azok), vagy valami extra jár hozzájuk (IAP-osoknál).
-
-
-
Danny365
őstag
Lehet a Google is bevezeti majd, legalábbis a napokban a Play Store appban megjelent egy Play Daily menüpont, amit aztán le is szedtek gyorsan. Persze lehet, egész mást takar.
Mondjuk engem annyira nem hatnak meg ezek az ingyenes cuccok. Ami kell, úgyis megveszem, ami meg nem, az ingyen se kell.
-
De látja. Menüben: Library -> Your apps -> Cloud
(#19739) Danny365: ja, épp most láttam, hogy már több, mint 600 appot vettem ingyenesen az amazonon, de egyet sem telepítettem fel. Ami kellett, azt megvettem playen.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Ott néztem. Mindegy, várok, hátha még szinkronizál.
Szerk. Hagytam időt, szinkronizált. Mondjuk kicsit torkos. Régi app 16mb, új 79
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
Ti melyik régiót választottátok?
-
Rula
tag
Ingyenes Final Fantasy játék lehetőség aug 31ig.
Leirás hogyan szerezhető meg :http://dealnews.com/Final-Fantasy-for-iPhone-iPad-or-Android-for-free/1429168.html(Elnezest, hogy nem linkeltem normalisan, illetve, hogy nem irtam le magyarul hogyan kell megszerezni. Telefonrol vagyok, rohanasba es erzem amugy elfelejtenem.)
-
Ver'alor
tag
Ismertek (nem anime stílusú!) jrpgt androidra? (Akár emulátorral)
May the 4th be with you!
-
Danny365
őstag
Ha valaki játszik az Angry Birds 2-vel, annak szólok, hogy a mai update után 5 helyett már csak 3 életed lesz, szóval eszerint frissítsétek.
-
-
Arween
senior tag
válasz Dr. Mózes #19731 üzenetére
Én letöltöttem ezt az új app-ot de nem tudom a kedvenc játékomat (Frozen Free Fall )letölteni ami pont ma ingyenes
ezt írja ki:
you are not eligible to purchase this app due to geographical restrictionsMit kell ezen még beállítani hogy menjen a letöltés?
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz #53932800 #19748 üzenetére
Én nem nézem annak: " limited-time Final Fantasy download offer ".
Ez inkább valami promo.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz Arween #19747 üzenetére
Én nem töltöttem le, valószínű nem is fogom, mert már amúgy se nagyon használom a telefont, de az a tippem, hogy rákérdezett az alkalmazás, hogy hol élsz, te pedig Magyarországot jelölted be. Próbáld meg úgy hogy az Egyesült Államokat jelölöd meg lakóhelyednek. Úgy emlékszem pár éve én is amerikai lakcímmel regisztráltam be az amazonba, hogy jogosult legyek néhány ingyenes alkalmazásra.
Névváltozás, korábban mustang08
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest