- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz Balathruin #5349 üzenetére
Attól még megmarad az a ronda kinézet, csak más ikonok lesznek, nem? Nekem alapból nem tetszik, ahogy kinéz. Ha ennél jobban kinézne, ki is esne...
(#5352) ДарСтав: Hát, gondolom, aki fotózik mobillal rendszeresen, az használ manuális módot.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
no more
veterán
válasz Balathruin #5353 üzenetére
Jah, erre emlékszem! Letölteni nekünk is lehet (most már) az témák appal, vaaagy, itt lehet sajátot csinálni és lementeni az appba, majd onnan használni. Nekem tetszik nagyon, el lehet vele lenni. Advance-re is megkaptad a témázást ezek szerint?
-
no more
veterán
Jó nagy kereslet lehet a Z3-ra, a T-Mobile abbahagyta a forgalmazást.
-
Flind
senior tag
Nekem is előbb kéne az M9, mint az S6. Kell a francnak fizikai gomb, TW és szappantartó forma.
(#5358) no more: Azon az áron kenjék is a hajukra!
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Igazából elrontotta nagyon a Sony, mert a Z3-nak kellett volna lennie az akkori Z2-nek szerintem. Aki csúcskészüléket akart a Sonytól, annak már megvolt a Z2, ami lazán 200-220 körül nyitott, ugyanilyen árban jött a Z3 is, ami konkrétan ugyanaz mint a Z2, csak 200-zal magasabb a proci órajele, meg a kerete le van kerekítve...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz no more #5362 üzenetére
Ergonómiailag állítólag sokkal jobb a Z3, de kinézetre szerint sokkal szebb a Z2. Persze a magas ár semmiképp sem indokolható. Ősszel tehettek volna bele Snapi 805-öt is, vagy nevezhették volna Z2S-nek.
Más: [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Flind
senior tag
válasz no more #5362 üzenetére
Egyetértek.
Ez a lekerekített oldal viszont nagyon kellett szvsz, a Z2 is tetszett, de ez egyenesen gyönyörű, és sokkal ergonúmikusabb is. Persze a felárat semmiképpen sem éri meg.
-
Penguin95
senior tag
Na ha már Sony...
A minap megtalált engem egy korábbi tag, hogy nekem mi bajom van az Xperiákkal, meg nem tudom értelmesen használni a telefonom, és meg sem érdemlem, hogy Xperiám legyen (ebben egyet is értek vele, ennyi szenvedést én nem érdemlek ). Ennek örömére megint nekiugrok egy kis tesztnek, minek következtében visszateszem a gyári rendszert, és nem buherálom, stb. Ha eltűnnék, belehaltam a dologba.
-
-
Flind
senior tag
válasz Just_Reboot #5370 üzenetére
Mondasz valamit!
-
Penguin95
senior tag
(#5367) Justreboot: Erre nem lehet felkészülni. Ez nagyjából olyan érzés, mikor beállsz a focinál a kapuba fordítva, lehajolva, letolt nadrággal, és várod, hogy bikázzanak a labdával. Nevet egyelőre nem írok, még mielőtt ezért is kioszt.
(#5368) Flind: Inkább öngyilkos. Azt a borzalmat én meg nem várom. A Sonyt ismerve jobb, ha még most megyek neki a dolognak. Egyébként az lesz a teszt tárgya, hogy mindenből igyekszem a minimumot rápakolni, és maximálisan ésszel használni, mindenféle buhera nélkül. Ha így normálisan működik, akkor nem szólok semmit, ha meg nem, akkor lesz egy szép véleményem.
(#5369) Tomi_Ohl: Én is így tettem az LwW-n. Marad is 2.3.4-en, az tökéletesen jó rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz Just_Reboot #5373 üzenetére
Persze, Z-n (meg egy csomó más készüléken) szerintem is szar.
Z2 óta elég jó, illetve Z1C-n sem rossz, de ott van még egy rohadt nagy bug. De ezt már megbeszéltük párszor. -
no more
veterán
Szerintem is sokkal szebb.
Ne magyarázkodj, pingvin barátunk. User error.
(#5378) ДарСтав: Ezen felnevettem DD Mint a gyári biztonsági mentés -szintén- Sonykon. A PC-s szoftveren el sem indul a folyamat, telefonon mindent lement (elvileg), de visszaállításnál 1%-nál lefagy az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Penguin95
senior tag
Jól kezdődik, már a telepítővarázslónál megvolt az első fagyás.
(#5377) no more: Ez nálam 1 jópont a Sony felé, mivel a biztonsági mentést telefonoknál elvetélt dolognak tartom.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
A GB atomstabil és villámgyors. ICS szintén villámgyors, 1-2 napig. Utána, főleg ha belakod, akkor aztán jönnek a lassulások meg a lagok.
Szóval most elkezdem modolgatni. Először is valami jó SystemUI-t kéne keresni, de e téren nem tőled kérek tanácsot.
Aztán ha megunom, felteszem JoyOS-t. Azt ha meglátjátok, milyen, jópáran el fogtok küldeni a pokol mélyére.ДарСтав a telepítővarázslónál még el lehet nézni. Ha be van állítva, hagyd pihenni egy fél órát, közben töltsd föl. Utána indítsd újra, és jöhet a teszt. Így szokták ajánlani még a stock ICS based ROMokon.
[ Szerkesztve ]
-
Penguin95
senior tag
-
Flind
senior tag
válasz Just_Reboot #5376 üzenetére
"Kiváló automatikus" (tényleg kiváló ) módban nem lehet fényképezni. Exponáláskor lefagy az app.
-
Tomi_Ohl
veterán
Ennél 2.6-os kernel van még ICS alatt is. Csak nem hivatalosan készült el a 3.0-s kernel, 4.2-től pedig a 3.4-es.
Részlet az egyik 2011-es Xperia tesztből:
"A Sony Ericsson idei Xperia-sorozata szinte olyan, mint az iPhone, abban a tekintetben, hogy szinte mindegyikben ugyanaz a hardver üzemel. 1 GHz-es Qualcomm MSM8255 Snapdragon chipkészlet, Adreno 205 grafikus gyorsító és 512 MB RAM. Ez kétségtelenül gyengébbnek hangzik, mint a most piacon lévő csúcskészülékek hasonló adatai, ám mégsem kell aggódni, mert a szoftvert így remekül hozzá tudták lőni ehhez a konfigurációhoz. A már dobozból kivéve is 2.3.4-es Android rendszer igazán jól üzemel rajta. Gyors, fagyás nincs, néha apróbb megakadások előfordulnak." ja igen, a gyári launcher indítás után két percig laghalmaz, utána már jó de képes beakadni, azon kívül tényleg nincs gond.Flashtoollal.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Nekem XP van a gépen.
Elvileg 8.1-en is simán mennie kell mindennek, annyi, hogy adb drivereknél trükközni kell egy kicsit: [link]
Amúgy magát a flashtoolt egyszerű használni, kb így: [link] Annyi, hogy nem a vissza gombot kell nyomni, hanem a halkítót.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
ACER Aspire 3692WLMi. 1GB RAM van benne, nem 512MB.
-
Penguin95
senior tag
-
no more
veterán
válasz Penguin95 #5378 üzenetére
Ezt most nem értem... miért lenne elvetélt dolog? Ha mondjuk tolsz egy FR-t, akkor "elvetélt", hogy mindent visszaállít a telefon és nem kell neked szórakozni vele?
(#5392) ДарСтав: Úgy látszik, én rohadtul nem értek a fotózáshoz. Szerintem kurva jó ez a Z4 fotó, az ég icipicit zajos, de azt majd javítják úgyis.
[ Szerkesztve ]
-
Penguin95
senior tag
válasz no more #5393 üzenetére
Mi van akkor, ha azért rakod újra a telefont, mert lassú, folyton szívja valami az akkut, és erről egy program tehet, ami ott pihen a biztonsági mentésben? Ez egyéni hülyeségem, de én mindig az alapoktól kezdem az újrapakolást. Nincs dirty flash, nincs visszamásolás, se semmi más. Cserébe nincs FC, nincs lassulás, nincs semmi.
A földet nézd meg, főleg az alsóbb részt.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz Penguin95 #5394 üzenetére
Miért kényszerítetek mindig erre? Miééért? ILYENEK HTC-N NINCSENEK #CSAKAHTC, HAHAHAHAHAHHA!!
Jó, hát picit mosottas, de ez még úgy sem a végleges verzió, valamit csak javítanak rajta. Ez még csak egy fotó, ami vagy a Z4-é, vagy nem...
[ Szerkesztve ]
-
Orionhilles
senior tag
@ДарСтав SSD és
7200 RPMvinyó között ugye van érezhető különbség?Valahol azt mondták nincs, de én ebben nem vagyok annyira biztos
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Penguin95
senior tag
válasz Orionhilles #5397 üzenetére
Bőven van eltérés. Nagyjából ég és föld átlag használat mellett. Míg egy 7200RPM-es HDD volt a gépemben, a hajam majd kitéptem, olyan szinten lassú volt. Most, hogy SSD van benne, egészen más. Mintha egy új csúcsgépem lenne. Nem tudom ki állította az ellenkezőjét, de had ne mondjam mi a véleményem róla.
Carl Johnson: SystemUI-al, vagy a nélkül?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest