- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Na, úgy látom ebből sem lesz M9 számomra. Azok a képek a topikjában... Ettől a Z is jobbat tud.
-
Just_Reboot
addikt
Modem.img-t hogy lehet flashelni?
-
no more
veterán
válasz no more #5303 üzenetére
De nekem a nappali fotói tetszenek, persze nem egy S6, de annyira nem rosszak szerintem. A [Pocketnow] tudott lőni 1-2 szép képet is azért.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Just_Reboot #5311 üzenetére
Elárulom a G3-adban is Sony szenzor van. Pontosan Sony IMX135, ugyanaz, mint a Xiaomi Mi4-ben, meg talán a Mi3-ban is, meg még ki tudja hány telefonban.
Más: pár hasznos tipp az M9 kamerájához.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Balathruin
veterán
A szenzoraik nem szarok, csak a saját telefonjaikban.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Just_Reboot #5314 üzenetére
Egyszerűen nem tudnak kameraszoftvert írni, ennyi, ezt már többször megbeszéltük.
Médiaalkalmazásokat tudnak, és mindjárt jön az ürge, hogy mást is, de én nem szólhatok bele, mert nem használtam újabb Sonyt huzamosabb ideig (de az alatt a pár perc alatt nem volt semmi gondom velük).
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Ez az M7 még mindig jó drága
-
saelin
veterán
válasz Tomi_Ohl #5315 üzenetére
Nálam az ilyen indokok elrettentőek. Kb nem is veszi komolyan a mobil piacot, ha arra sem hajlandó költeni, hogy felvegyen pár programozót... Az ilyen gyártóktól nem kell telefont venni!
Ezen gondolkodás alapján csak azért adnak ki telefonokat, hogy legyen abból is pénz és nem azért, hogy egy jó készüléket csináljanak. Persze ezt a jelzőt még pár - samsung ugyebár - gyártóra rá lehet húzni... Van egyáltalán olyan márka jelenleg, aki tényleg azért ad ki telefont, hogy az egy használható cucc legyen, vagy már minden gyártó elkorcsult?
Nem megkövezni, de nekem a látottak alapján csak az apple ugrik be, ami sw-hw oldalon optimális, de talán még a google nexusai is ide tartoznak. A többinek meg hulladék a gyári romja, nem kap egynél több frissítést, rossz hardvert raktak alá (melegszik, ótvar kamera, silány kijelző stb).
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Just_Reboot #5317 üzenetére
Nem mentél bele a cserébe az írásod alapján.
-
Tomi_Ohl
veterán
Sonynál legutoljára 2011-ben volt olyan szoftver, amire mindenki azt mondta, hogy na ez igen, így kell ezt csinálni.
"hulladék a gyári romja, nem kap egynél több frissítést, rossz hardvert raktak alá (melegszik, ótvar kamera, silány kijelző stb)" Na ezek a Xiaomira sem jellemzőek.
-
saelin
veterán
válasz Tomi_Ohl #5321 üzenetére
Kínai fronton nem vagyok tájékozott. Nem volt még tőlük telefonom és ismerősi körömben sincs senkinek. Habár már tájékozódtam a márka után kicsit, azt hiszem valamelyik redmi note okán, így tudom, hogy itthon is lehet őket kapni.
Egyébként a xiaominak hogy működik a garanciája itthon? Megrendeled xiaomishop-ból és ha valami baja van, akkor futár lejön, viszi-hozza?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Penguin95
senior tag
Mint mondták, a szenzoruk viszont jó. Nem is kicsit. Ha meg jó a CM, akkor a képek is eléggé jók lesznek. Ez például Sonyval készült.
-
Flind
senior tag
-
w333
félisten
Mikor csökken a Galaxy S6 ára ... a G4 -t azért még megvárnám !
Szerk.
Csak nekem tűnik az Xperia Z4 baromi rondának Link ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Just_Reboot #5328 üzenetére
Lehet csak én várok el túl sokat ... de ténylég nagyon unalmas már !
Különben 99% hogy az LG G4 sem lesz nagy durranás, ez az újabb felhasználói felület pedig szerintem egy hányinger Link
-
w333
félisten
válasz Just_Reboot #5330 üzenetére
Mindegy megvárjuk ... nem kerget a tatár, hátha addig kicsit csökken az ára az SGS 6 -nak, jelenleg az összes csúcs közül szerintem a legjobb !
-
w333
félisten
Jah pontosan ugyan így látom én is ...
(#5333) Justreboot
HTC M9 ? nem kell meleg telefon aminek a kamerája is gyenge !
Szerk.
LG Lolli navigációs ikonok csak nekem tűnik bénának ?
Miért kellett hozzányúlni ? látás sérülteknek készült vagy mi a fene
-
w333
félisten
válasz Just_Reboot #5335 üzenetére
Hát nem tudom ... tény hogy Samut nem lehet mókolni de ugye a HTC -t sem mert ugrik a garancia, viszont kellemes csalódás de a Samu bármilyen sz*r a tácswiz viszont egy atomstabil rendszer
LG G2 -t kb. hetente 1X újraindítom mert bármit csinálok elfogy a RAM memória és érezhető egy kis lassulás, másik telefon S4 (i9506) kb. már 600 órája megy és atomstabil szabad ram 800-900MB jelenleg és semmi lassulás nincs
Néha gyorsabbnak érzem mint a G2-t, komolyan nem értem !
Nem rossz az S6 és most már ugye legalább prémium minőség is, és a támogatással sincs gond, 2-3 évig biztosan elég, prémium garancia meg a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz norbert1998 #5337 üzenetére
Bárki bármit mond ... itt van a kezemben állítom hogy atomstabil !
Tény hogy a Tácsvizet lecseréltem Nova Prime -ra viszont maga a rendszer komolyan mondom tényleg jó, 1-2 röcc azért van de tényleg nagyon stabil !
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
válasz Just_Reboot #5335 üzenetére
Knox-ot ki lehet játszani,mondjuk engem nem érdekel.
De ha megégeti a kezed a Htc az fájni fog.
Ha flex-el csiszolnak a kamerán nem biztos hogy jobb lesz.Xiaomi 11T Pro
-
no more
veterán
Ha a Touchwiz atomstabil, akkor a Sense stabilabb az iOS-nél is! Nekem sosem kell újraindítani a One-t.
Apropó... az S6 edge egész jól bírja a gyilkolást, dobálást, míg pl az iPhone... hát, nos tudjuk: #szaraziphone!
-
Balathruin
veterán
válasz Just_Reboot #5340 üzenetére
Telefonfüggő, de tud jól működni.
-
Weeman1
veterán
válasz Just_Reboot #5340 üzenetére
Lehet,csak okosan kell csinálni.
Na persze azért nem mindegy hogy éppen milyen rendszer van fent.Xiaomi 11T Pro
-
no more
veterán
M9 fotók Még több M9 fotó - Hát, azért annyira nem szar ez a kamera, csak manuálisan kell használni.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Just_Reboot #5320 üzenetére
Igen, sajnos az nem valami jóra sikerült.
-
no more
veterán
válasz Fejvadi #5347 üzenetére
Nálam ugyanez Sense-nél... ezen kívül egyik felületet sem tudtam még elviselni. A Touchwiz felülete valami förmedvény, attól hányok, a Sony felület nagyon szép, de olyan nagyon nagy pluszt nem ad pl. widgetek terén... Egyedül a Sense adja meg a pluszt, pláne most, hogy már sz*rrá lehet témázni, átrajzolni a tárcsázót, appok színeit, ikonokat, mindent, új csengő- meg értesítési hangokat berakni a témákba, stb. Úgyhogy már a "zártságnak" is annyi a Sense-nél. Meg túlságosan gyors és reszponzív... nekem még a Nova is lassabbnak, "lagosabbnak" tűnik a Sense után, pedig az a Timescape UI után megváltás volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest