- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Penguin95 #4900 üzenetére
Z1-et majdnem megrendeltem, de akkor már kint volt a Z2, az meg tulajdonképpen a Z1 kompromisszummentes változata lett volna (de annyi pénzt nem akartam érte adni). Aztán eszembe jutott a Mi3 teszt, még egyszer megnéztem, és azt mondtam, ez lesz a következő telefonom. MIUI is jó, aztán ha Xperiára támad kedvem, felteszem az appokat.
És te csak ne mondd, hogy Sonyból nincs megfelelő, pont aki az SL-t váltotta Z-re...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Balathruin #4903 üzenetére
Annyiért nem gondolkoztam volna.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Balathruin #4905 üzenetére
Az mikor is volt?
ДарСтав mégse lehetett olyan rossz az SL, ha az után még mindig Sonyt vettél.
Amúgy meg neked is Mi3 kellett volna.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
no more
veterán
Jah, tök jó kis telefon. Csinálsz vele egy fotót és lefagy a kamera app.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Balathruin #4908 üzenetére
Akkor jó, az már későn volt.
no more ha a melegedés miatti leállásra gondolsz, akkor nem, csak Z2 óta van az a fícsör.
Justreboot akkor te igen fura ember vagy. Eddig legtöbb akivel találkoztam, mindnek tetszett a MIUI. Max annak nem, aki 1GB-s telefonon / porton megutálta a RAMkezelés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Még Cortana meg Touch.com is van az MS/DOS Mobile 1.0-ban.
No Sana No Life
-
Balathruin
veterán
válasz Just_Reboot #4914 üzenetére
Le lehet cserélni.
-
no more
veterán
válasz Balathruin #4918 üzenetére
Oh, és tényleg. Akkor hol olvastam Z1c-t. Már beleőrülök a fórumba részegen. Csavarhúzót!
-
Fejvadi
nagyúr
Ebből 10 000 lebeszélhetőséggel
-
no more
veterán
válasz Balathruin #4920 üzenetére
Azzal még egy rinocéroszt is átszúrsz vaze! Vagy biztosra mész?
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Hah! Valakinek írtam (név nélkül... na, nem én írtam nélkül hanem ő név nélküli, mert nem írom ki a nevét!), hogy fogadjunk nem meri víz alá rakni a Z2-jét! Mert, ő amúgy 100%-ban elégedett a telefonnal és a Sony a best. Jah, mondom oké, de fogadjunk nem mered vízbe rakni, ahogy 10-ből 9 ZX felhasználó sem! Nos... válasz privátban:
Inkább privátban írom, nehogy a "kollégát" kiakasszam! Sajnos tényleg nem, mivel egy ilyen említett 4K-s túlmelegedés okán a felső üveglap ragasztása elvált és innentől nem vízáló. Mindannepi használatnál nem látszik semmi. Olyan, mintha egyben lenne, de ha a körmömet végig húzom a káva és az üveg mellett, akkor sajna érzékelhető a probléma. Szerencsére én idejében észre vettem, úgyhogy nem teszem víz alá, mert biztosan beázna. Egyébként a szervíz szerint garanciális, de egyenlőre nincs kedvem leadni javításra. Majd ha a Lolli kijött. Különben más bajom nincs a készülékkel.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Balathruin #4926 üzenetére
Erre már a pingvin és ráfér.
-
CJ4567
nagyúr
Azt hittem ma fog eltünni a SystemUI, de nem
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
w333
félisten
LOL ez a Facebook ikon (telefonon) mindig változik ... eddig túl nagy volt, most pedig már túl kicsi ? ezeknek elgurult a gyógyszerük
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #4942 üzenetére
CRT lenni nehéz. Advance lenni Amoled. Pabu lenni ferde.
One lenni csúnya fekete csík.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
w333
félisten
Az mekkora sz*pás már hogy havernak ma délben járt le ez a visszaszámláló hogy tudjon új telefont venni (Note 4) erre még a tegnap éjfél körül eltűnt a Note 4 telefon a Telekom rendszerében és azóta sem állt helyre, nem lehet rendelni
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
no more
veterán
M9 vs SGS6 Az M9 kamerája katasztrófa... Jó fotókat lő, de a videója egy rossz vicc, nem tud fókuszt tartani, wtf?! Ami a másik rossz vicc, hogy az M9-nek amúgy is hulladék az üzemideje (mindenhol azt írják, hogy rosszabb mint az M8), de a Pocketnow szerint még így is jó 20%-kal tovább bírja, mint az S6... loool. 2015 van, végre az Androidos telefonok is simán iOS szintű felhasználói élményt adnak, erre üzemidőben is arra mennek, hogy iphone-ok legyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest