Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Magnat

    veterán

    válasz Flyme #4042 üzenetére

    Szia,

    gondolom feltelepítésre gondoltál :) Sajnos nem attól függ, hanem a data partíció méretétől, amit a legtöbb esetben nem tudsz kideríteni a hivatalos marketing anyagokból. Ha van vkinek olyan kütyüje amit venni akarsz, akkor pl a Diskinfo nevű cuccal meg tudja nézni.

    Most látom, h közben szerkesztetted a hsz-t, én erre válaszoltam: "Az, hogy a Play-ből hány appot lehet letölteni, az attól függ mennyi RAM van a telefonban? "

    A másik kérdésre: sztem ramhoz nem szokták kötni, inkább a soc típusától és az Android verziójától meg a kijelző felbontásától szokott függeni... a build.prop fileban van tárolva az eszköz azonosítója, ezt átírva (root jog kell hozzá) ki lehet kerülni ezt a megkötést, ha olyan eszközre írod át, amin elfut a program. Viszont ezzel csak annyit érsz el, h az alkalmazás látható lesz a PLayebn, de azt nem garantálja semmi, h futni is fog az adott kütyün. De vannak esetek, amikor segít, pl a Whatsapp Messenger nem támogatja a tableteket, viszont hibátlanul elfut a legtöbbön. Egy ilyen tabon átírva a build.propot teleptíhető lesz Playből a Whatsapp. (Mondjuk én inkább letöltöm a telefonomra, onnan exportálom és az exportált apk filet telepítem tabon)

    [ Szerkesztve ]

    ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Új hozzászólás Aktív témák