- Gaming notebook topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDMI topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Logitech Z906
- Asztrofotózás
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz monkey_ #70543 üzenetére
Sajnos eléggé ájfón kinézete van (vagy csak én látok rémeket?! ), de a specifikációja alapján ennyiért jó vétel lesz.
Tetszik viszont, hogy sokféle színben lesz. Ha sikerülne meggyőzni a feleségemet, hogy mondjon le a vízállóságról (Defy-ról váltana), akkor egy rózsaszínre be is neveznék szerintem.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
citkar
addikt
válasz aytukabozs #70563 üzenetére
Hát én nem tudom, de a fordito szerint...
-
llll
senior tag
válasz aytukabozs #70563 üzenetére
először...másodszor...elkelt!
itt hajdúnánáson mától ezt a márkát így fogják ejteni(...esetleg még a fordító "dzsíójüü"-je is játszhat)
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
aytukabozs
addikt
válasz citkar #70564 üzenetére
ez magyarul mondja ki neked, (hisz le sem fordította gyönyörű jádéra)
amit meg linkeltem ott egy kínai mond egy kínai nevet...
mondjuk próbáld így [<<<szerk.]
De asszem mindegy is, mert itt amúgy is majd mindenki Jiajunak ejti..[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
aytukabozs
addikt
válasz Winner413 #70567 üzenetére
Az van hogy ide javarészt műkedvelők járnak akik mielőtt vesznek valamit, körbejárják azt alaposan hogy olyan készülék legyen amihez ha baj van lesz is segítség,
de pont emiatt egy ismeretlenebb gyártó, béna hardwerrel szerelt gépéhez (nem bántásból mondom!) nem feltétlenül tudnak nagy varázslatokat.
Cappa ráadául az egyik legsegítőkészebb fórumozó, és ha ő nem tudott további ötletekkel szolgálni akkor itt más sem fog, hiába is látná élőben a telefont.
Ahogy tegnap is javasoltam fönt az apróhírdetés fülön elindulva keresgélj, és valamelyik szervizes hírdető csak elvállalja a gyógyítást. :/(#70565) llll
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
looser
addikt
Helló, helló, történt valami a telómmal és nem tudom, mi lehet az oka. Lenovo A820 a drága. Egy este - kb. egy év használat után - teljesen lemerült és másnap feltöltve estére már le is merült. Előtte volt, hogy ha nem sokat beszéltem rajta, akár 3 napig is elműködött és elég volt a 4. nap reggelén töltőre dugni, de most reggel 100% és este már 20% körül van, mondjuk napi 10-15 perc beszélgetéssel. Aznap nem frissítettem szoftvert és újat sem telepítettem. Akksi halt meg?
Nyilván nem eszközspecifikus a kérdés, de ide elég sokan járnak és pont illik is ide :-)Üdv!
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
citkar
addikt
válasz aytukabozs #70566 üzenetére
Próbáltam úgy is, felajánlotta nekem is a kínai betűs formát, de nem tudtam, hogy melyik lesz a helyes
-
Winner413
csendes tag
válasz aytukabozs #70568 üzenetére
Értem.Azért köszi a sok segítő szándékú ötletet mindenkinek!
-
Dominó85
addikt
válasz Laza... #70573 üzenetére
Köszönöm szépen. Tényleg nagyon jó eredmények. Viszont a különféle jelzőkkel való illetésemet mellőzd, ha kérhetem, mert kimeríti a személyeskedés fogalmát. Ennél kevesebbért is kaptak már emberek kényszerpihenőt. Megnyugtatlak nem áll módomban mod.ker-be rohangálni. Oda csak a gyenge jelleműek járnak.
* Péter - 06302461862 *
-
Laza...
addikt
válasz RVR400 #70576 üzenetére
Nem erről szólt az egész, hanem arról, hogy az Idol X-nek min. olyan jó a gps-e mint a Hongminak. Mivel nálam mind2 van, (meg más típusok is) ki merem jelenteni, hogy igen, az Idol X gps-e jobb. Különösen, most hogy élesben is kipróbáltam. Lehet ez annak (is) köszönhető, hogy a hátlap nem levehető, másképp tudtak tervezni/beépíteni antennát.
Ugyanakkor nálam az etalon még még mindig a Hongmi, ahhoz viszonyítok mindent. A sorrend sok-sok db tesztelés után (és ami megfordult a kezeim között) ez:
TCL Idol X (9)
Hongmi (7)
ThL bármi (6)
iNEW V3 (5)Zárójelben 1-10 pontig, szerintem mennyire OK. Ez tapasztalat, és fölösleges ezen flamelni, ez csupán az én véleményemet tükrözi. Ennyi, és nem több
Peace!szerk.: itt is esett
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
herdsman12
őstag
válasz 01andris #70549 üzenetére
Jól el kell olvasni az Á.SZ.F-et is, abban leírja, hogy semmi köze a vásárlásodhoz, mert csak a pénzedet akarja begyűjteni, és egyébként is "hülye a vásárló", ha nem veszi észre, hogy a feltüntetett X (x+27% ÁFA) ár valami átverés, mert az Á.SZ.F szerint még erre a vevő fizeti az ÁFA-t, stb.
-
-
Dhampir
félisten
-
-HajTömeg-
őstag
A xiaomiworld mennyire hivatalos oldala a xiaominak?
Egy ilyen lencsével szemezek, ha megbízható, akkor szerintem megrendelném.Alias: Júzer error
-
Laza...
addikt
válasz -HajTömeg- #70588 üzenetére
Ez most teljesen komoly hogy minden topicban ugyanazt kérdezgeted? Vagy még mindig nem tudod mit akarsz venni?
Never give up!
-
törölt tag
Sziasztok. Erről mi a véleményetek? Nálam ez olyan szerelem első látásra dolog lett rögtön. Érdemes lenne megvenni? [link]
-
RVR400
veterán
válasz Dominó85 #70593 üzenetére
Én legalább nyomdafestéket tűrő módon írok, nem alpári módon, ahogy Te teszed priviben, itt pedig megjátszod Magad... Én felvállalom itt is a véleményemet, a nagyközönség előtt, Te pedig nem tudsz nem alpári módon fogalmazni, ennyi a különbség. Nevetgélj csak, de a saját mondandódon jobbakat derülnél.
-
Metamorph321
csendes tag
Sziasztok Valaki letudná nekem írni a jelenleg LEGMEGBÍZHATÓBB rendelő oldalakat?!Amiken tényleg bármit rendel az ember nem vágják át hogy "téglát" küldenek (képletesen téglát persze...)
-
szili.tamas1
senior tag
Kicsit kezdek megnyugodni hogy nem bennem van a hiba...
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Tudom, hogy ez nem az a topic, de most itt erről van szó. Tegnap este szabad ég alatt, bár nagyon felhős volt az ég, net(api) nélkül a telóm gps-e nem talált jelet. (net rásegítéssel néhány mp alatt talált utána.)
Előtte kb 20 km el odébb használtam utoljára. Tényleg ennyire bezavar a vastag felhő? Más is járt már így?Snapdragon soc
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
RVR400
veterán
válasz Metamorph321 #70595 üzenetére
Talán itt kellene keresgélned, és az összefoglaló kinyitása résznél felül.
-
Zeki
nagyúr
válasz Metamorph321 #70595 üzenetére
minideal.net
talán rájuk még nem volt különösebb panasz.
Áraik is jók.
A többi (pandawill, geekbuying, antelife, to2c) már jobban megy a panasz, de nem téglát küldenek ők sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs