Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz kazan23 #2735 üzenetére

    Erre írtam a 2. opciót, a Samu BD Player - MK808B Plus kombót. Az előbbi gyakorlatilag mindent visz (nemrég szedtem le - teszt jelleggel - egy 35 GB-os full hd mkv-t, és meg sem izzadt tőle) és vastagon kiszolgálja a háztartások 95%-ában található megjelenítőket (egy 1 millás projektor mellé nyilván nem ez való, de az egy másik kávéház), az utóbbi pedig ott van a Kodi futtatására, ráadásul használható linux alapon, OpenELEC-kel (nem vagyok médiaplayer-guru, ill. nem tudom összehasonlítani velük, de könnyen lehet, hogy veri a jóval drágább, androidos ketyeréket). Ha használtan veszed a Samut, akkor 30e Ft alatt megáll az egész történet és van egy rugalmas, mindenevő rendszered, amiből csak az üzemel, amit épp használsz. Hab a tortán, hogy a Samu BD-E8500 dual tuneres, és miközben az asszony néz valamit a tévén, addig a belső hálózaton tud streamelni egy másik csatit, szóval akár egy második set top box is kiváltható vele, ill. természetesen a lemezes anyagok lejátszására is használható. Szerk.: akinek nincs szüksége dvb-t tunerre és lan-on belüli streamelésre, az vehet BD-H5500-ast 21e Ft-ért, és akkor új eszközökkel és hazai garival is bír, továbbra is 30e Ft alatt.

    Aki mindemellett NAS-t is használ, annak meg - ha egyben akar tudni mindent - ott a 3., a HTPC-s verzió: sokkal erősebb bármelyik mini PC-nél, kiváltja a NAS-t, ill. win vagy linux alapon futtatja a Kodit. 45-50e Ft körüli áron, több éves hazai garival lehet kapni.

    Én 50-60e Ft alatt nem látok ezen verziókkal felérő megoldást, de simán lehet, hogy vannak olyan szempontok, amiket nem veszek figyelembe - pont azért beszélünk a dologról, hogy mindenféle nézőpont előkerüljön, szóval én nyitott vagyok mindenre, az ellenvéleményekre is.

    Természetesen nem lettem a droidos mini PC-k ellen, nagyon szeretem őket, de médiaplayernek korábban sem ajánlottam őket.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (M40 Plus & M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák