- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
válasz Zalaymate #3400 üzenetére
Vannak magyar szerverek is,kis pingek miatt előnyös ezt választani.Valamint a német,cseh,és a környező országokét. Pergával és a csapat többi tagjával együtt szoktunk játszani,mert szépen lehet taktikázni. Ha egyedül mész fel egy már pár kört lejátszott szerverre,akkor ki kell fognod egy jó taktikai oldalt. Egyénileg mindenki játszhat szuperül,de az nem egyenlő a csapatmunkával.Érdemes irogatni hogy védő /támadó állásban melyik oldalt területet figyeled és akkor ha ezt figyelembe veszik a csapattársak,akkor máris hatékonyabb lesz a játék,meg persze izgalmasabb is. Ha mindenki a saját feje után megy akkor kicsi az esély hogy nyer a team,ez 1-2 kör alatt kiderül.
Cod-ban ne menj mod-os szerverre.
S&D és HQ amit szeretünk,ugye főnök? -
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Régebben toltam vagy egy évet az AA-val, de aztán meló, barátnő, és egyéb tevékenységek leszoktattak Viszont most, hogy jön a 3-ik rész, újra kipróbálom - elvileg még a mai nap folyamán.
Amúgy szomorúan látom, hogy nem pörög a topik, azt hittem több rajongója van a játéknak... na majd a 3-ik résszel lehet ez is eljön -
ez_meg_emaz
őstag
válasz Skynet258 #3405 üzenetére
Hali.
Ugy néz ki én is megyek AA3 multizni.
Este összefuthatunk vmi szeron. Ha reggel melo akkor ilyen 8-9ig leszek amugy akár hajnalig, ha tetszik.
Bár ahogy hallottam van vmi training is, nem tudom hogy megy mert most probálom elöször. De hát elöbb utobb csak összefutunk. Steam neved vagy mailed elküldöd? Privibe is jöhet.[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz ez_meg_emaz #3406 üzenetére
Sajna asszony mellett már elmúltak azok az idők, amikor hajnalig tolom a gépet, de szerintem azért 8-9-ig én is meg tudom oldani Olvastad amit a másik topikba írtam (hogy letölteni már most is le tudod, és délután meg aktiválják)?
Ha ráérünk mindketten, akkor megbeszélünk valami ütközési pontot
Jah, a tréning, el is felejtettem, hogy itt újra kell csinálni majd mindent De az alapokat szerintem hamar meg lehet csinálni itt is.
Steam név ugyanaz mint itt[ Szerkesztve ]
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz Skynet258 #3407 üzenetére
Ismerem én is a helyzetet. Viszont én meg most lettem ujra "szabaduszo". Így 5év után elég szokatlan ez a hirtelen sok szabadidő. Viszont mindent megteszek hogy ne a gép előtt töltsem az időt ha 1 mód van rá. Minden diákmelot elfogadok, haverokkal logok amikor épp vki ráér. De még így is tul sokat vagyok itthon és unom az agyam. Szar lesz ez a nyár.
Felvettelek steamen. -
Skynet258
veterán
válasz ez_meg_emaz #3408 üzenetére
A nyár csak annyira lesz szar, amennyire azzá teszed Például lehet csajozni, ha már szabadúszó lettél
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz Skynet258 #3409 üzenetére
Tudom. Rajta vagyok, nem akarok itthon rohadni. Csak nehéz megtenni az első lépéseket. Azon vagyok hogy minnél több uj embert ismerjek meg és kimozduljak. Az 5év alatt alig találkoztam mással 1-2 embert leszámítva.
Ja amugy láttam amit a másikba írtál. Tudom hogy elö lehet tölteni már a hírnél leszedtem. Csak az aktiválást várom már. USA-ban még ugy is csak 7körül van. Remélem mo.i idő szerint nem este 11kor aktiválják.
-
Skynet258
veterán
válasz ez_meg_emaz #3410 üzenetére
Az itteni guruk biztos kenik vágják az aktiválás idejét, csak ők meg nincsenek itt
De ha jól emlékszem, akkor valami délután 2-3 felé lesz nálunk a móka kezdete. -
Skynet258
veterán
válasz nosferatue #3412 üzenetére
Akkor az még odébb van
-
ez_meg_emaz
őstag
Most vagy én vagyok hülye vagy még mindig nincs semmi.
Megjelenik ez egyáltalán még ma?Közben látom másik topikban páran már írták hogy ebből mostanában nem lesz game. Majd holnap ujra meglesem.
[ Szerkesztve ]
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz ez_meg_emaz #3414 üzenetére
Nah már hasít. Mondom megpróbálom utoljára és most jó. 1h és lent van.
-
puttputt
őstag
válasz ez_meg_emaz #3415 üzenetére
Üdv itt is! Szóval, ez amolyan "általános" topik, nem a 3-asra vonatkozik... mindegy. Valaki el tudná magyarázni, miért nem lehet tölteni most, holott van accountom és egyebek...
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
@rglaaf
veterán
nekem meg az a problémám hogy elkezdtem a traninget és az egyik után amikor az acc frissités volt megfagyott és nem enged a következőre, egyébként nem rossz a graf U3 engine ugy hogy nem nagyon vele probléma
PSN:BiZzare_0 ️
-
nosferatue
tag
válasz @rglaaf #3417 üzenetére
Tegnap nálam is döcögött, többször is megfagyott a tréningek után. Mondjuk nekem az első problémám az volt, hogy nem tudtam megváltoztatni az ideiglenes jelszavamat az accomhoz, amit most még reggel sem tudtam megtenni.
A sok fagyás ellenére az első két tréningen már túlvagyok, de ez így elég nyögvenyelős lesz, remélem gyorsan helyrepofozzák az account szerverüket.
[ Szerkesztve ]
I just curse the sun so I can howl at the moon
-
Sonja
nagyúr
Még soha nem játszottam AA-val, így a 3. részét elkezdtem letölteni Steam-en. Ha lejött, akkor egyből tudok játszani, vagy kell előtte csinálni valahol külön account-ot?
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
puttputt
őstag
válasz nosferatue #3420 üzenetére
Nálam továbbra sem akarja az igazságot... tudtok küldeni egy közvetlen-steames linket, amin elérem??? Egyszerűen, minden lehetőség után halott linket dob ki...
Legalább valami jó hír is van: Gratula nosferatue
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Dashes
őstag
"You are a no go"... még mindig nem tudom miért, szvsz mindent jól cisnáltam. ( első training)
-
nosferatue
tag
válasz puttputt #3421 üzenetére
Van már a gépeden steames játék, mert ha van, akkor elvileg automatikusan megjelenik a játék a feltelepíthető játékok között vagy ha rákeresel a steam lapjára ott is rá tudsz bökni a linkre.
Ha még nem volt fent steam, akkor csak szedd le a steam klienst a steampowered.com-ról, aztán csinálj egy steam accot, lépj be, keresd meg a játék steames lapját (bár szerintem automatikusan megjelenik a feltelepíthető játékok között), katt és már töltenie is kell.Sajna dolgozom, nem tudok linkelni.
Dashes:
tegnap este négyszer csináltam meg az első tréninget mire elfogadta, elsőre 1:07 volt az időm, majd 1:10-re fogadta el a tréningemet , vakargattam is a fejem, végül megint megcsináltam 1:07-re és újból elfogadta.[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
válasz nosferatue #3423 üzenetére
Köszönöm a választ! Sajnos nincs még steames a gépemen, mindenesetre a Steam progi felkerült, account fent van... ennek ellenére, semmit sem tudok a játékok közé tenni, ill. továbbra sem megy a link.
-
Sonja
nagyúr
-
FRIZ 22
senior tag
Nem egyszerű a telepítés.
A deployt használtam.
Kellett neki a 3.5-ös framwewörk vagy mi, kb. fél óra tökölés. Mire letölti, felrakja.
A deploy a játékot elkezdi letölteni. 2x-is lefagy, nem baj reggelre lejön az egész.
Telepít, elindul, mit ír ki? Nem találja a letöltött filét!!!
Kiderül a letöltött filének más a neve, mint amit a telepítő keres.
Átnevez, telepítő indul.
23%-nál leáll, hogy megjelent egy 1,4Gb patch, előbb azt letölti.
Ok lejön, telepítés megy tovább.
100% telepítés befejezve, game nem indul.
Hátha fel sem rakta a patchet?
Deploy újra indít, patch telepítése csak most indul el.
99%-nál megáll, valamit ki akar csomagolni, de nem sikerül neki fél óra alatt sem.
De közben a deployban megjelenik, hogy game lauch, ready tehát minden ok, de mégse mert nem indul.Ok akkor uninstal, he-he, semmi reagálás.
-
nosferatue
tag
válasz FRIZ 22 #3426 üzenetére
Azt hiszem, akkor a steammel jobban jártam .
puttputt:
Nézd meg steamen belül a store lapját, ott keress rá a játékra, az behozza azt a lapot, ahol fent kell lennie valamilyen linknek amire ha rákattintasz (mivel ingyenes) berakja a játékok közé és elvileg automatikusan tölteni kezdi.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
istenem ennyi szenvedést amit csináltam accot délelőtt már be sem enged rá mi a rák van már?
-
Sonja
nagyúr
Steam-es link, KATT! Itt rábökni a Játék telepítése gombra, majd megkérdezi, hogy van-e már Steam-ed. Van-ra kattintani (feltételezem, hogy már van), berakja a játéklistába és tölti is.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
puttputt
őstag
válasz nosferatue #3427 üzenetére
Nálam ezt nem csinálja... leszedtem a "Deployt"... első körben ki kellett lőnöm automatikusból, mert töltötte a frameworkot nálam is sebesen, aztán megfagyott a töltés, majd a windowst kezdte frissíteni szó és hang nélkül... Mielőtt tönkrevágta volna a gépem, gyorsan kinyomtam őket és újraindítottam a "deployert"... erre megint egy másfajta telepítő jött be, aztán ez lett a vége:
[link]
Azt hittem, a Rockstar baromságait már nem lehet túlszárnyalni... tévedtemKedves Sonja! Köszi a linket, de ezen már vagy 10x jártam, sikertelenül... na, kicsit még próbálkozom
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz nosferatue #3433 üzenetére
én is steamből huztam le mondom félóra alatt lenn volt délelőtt
-
-
puttputt
őstag
válasz nosferatue #3436 üzenetére
Most párszor, mintha újrakezdte volna, meg több fájlt /bontott-kifejtett nézetű módban figyelgetem/, de húzza, ez a lényeg, nemtom' mi lesz belőle
-
ez_meg_emaz
őstag
Mind1 mert a szero nem megy most se. Én is most akartam tolni.
Offline modba próbáltam a traininget ujra és mindig azt írja hogy You are a no go. Ahogy vki írta feljebb is. Lehet offline mod miatt? Ehhez is kéne a szero vagy nemtom. Tegnap megcsináltam vmi igen szar idővel akkor elvileg át is mentem. Csak aztán lefagyott.
Hát 1 napig sírtam hogy nem jön most meg a szero nem jó.Amugy akinek lassan tölt a steam állítson be közelebbi letöltőszerót, hátha. Mert alapbol vmi amcsi szerora van állítva asszem. Middle-east Europe vagy Romania szerora kellene állítani. Legalábbis nekem első dolgom volt ezt belöni steam telepítés után.
-
puttputt
őstag
válasz ez_meg_emaz #3438 üzenetére
Leszedte, elindult...(bár elég furán...), na lássuk, sikerül-e regisztrálni, belépni
Marhára melegíti a procit, jobban, mint a GTA4
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Ezt a játékot gyorsba újra kéne gondolniuk, mert kb 10-ből 8-szor Nem válaszol a játék, meg végre eljutttoam a reg 2 lépéséig erre hibajelentéssel leáll, nemtudom ez most mi, normálisan nem lehetett volna kiadni, nem csoda hogy ingyenes ha még elindítani se akarja magát max 2 perc után bejön végre hogy unreal technology...
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz BalaNce87 #3440 üzenetére
Az az érdekes, hogy nálam délelőtt még bejött gyorsan a menü, most már nekem is két perc Azt hittem nálam van a gond, de akkor instabil az egész... Ok, akkor mondom nyomom offline a tréningeket - aha, a terv jó, csakhogy nem fogadja el az első gyakorlót, bármilyen idővel csinálom... Valami itt nagyon nem oké, remélem mihamarabb rendbehozzák.
-
BalaNce87
addikt
válasz Skynet258 #3441 üzenetére
Nekem még egy rohadt accountot se tudott létrehozni nem viccelek fél óra után is azt írta ki hogy creating, most nem azért de gondolj bele ha ezért pénzt kérnének...miért nem lehet egyszerűen azt hogy elindítom a játékot és kész nem kell regelni semmi, más játék miért képes ezt megoldani? Túlbonyolítják az egészet.
-
Skynet258
veterán
válasz BalaNce87 #3442 üzenetére
Én még előtte egy nappal, az oldalon regeltem előzetesen acc-ot - más kérdés, hogy belépni nem tudok vele A fórumok tele vannak egyébként a miénkhez hasonló problémákkal, állítólag ATI kártyákon még inkább előjönnek ezek a dolgok (nekem is az van pl.). Na meg meghaltak a szerverek is, nyugtatgatják a népet, hogy hamarosan minden meg fog oldódni...
De egyébként nem tudom, mégis mit gondoltak; az AA2 bázisa cirka 9 millió, ezek a srácok nagy valószínüség szerint ki akarták próbálni megjelenés napján a játékot. Ehhez hozzájön még az a tábor, aki csak most hallott erről az egészről, és ki akarja próbálni; legyen 1 millió.
Ez összesen 10 milla játékos, aki egy napon akart felmenni játszani... nem gondolták ezt át rendesen. Ha mondjuk régiókra osztják a dolgot (akár 1-1 nap késéssel), és nem egyszerre adják ki az egész világon, akkor talán nem roggyan meg a szerver.
De ennyi eszük már persze nem volt.Legalább a tréning részt kijavíthatnák, hogy legalább azokat tudjuk nyomni, ha már szerveren játszani nem lehet
-
BalaNce87
addikt
Most példaként ott a cod ott nem kell regisztrálgatni hogy játszál. A steames játékokba meg az az alap hogy ha veszel vmi multis játékot akkor az menni is fog, igen ott kellett accot létrehozond de csak egyszer, azt nem értem hogy miért nem használja a steames adatokat, ez például egy logikus lépés lett volna, ahelyett hogy szenvedj vele órákat.
Más: Nagyon gyakran kifagy a játék, most akkor ha multiba felakarok lépni egy szerverre, ezzel is jó lenne vmit kezdeni, de legalább már nem 2 perc míg elindul a játék... Nekem sikerült játszani szerveren a fegyver hangok faszák de még meg kell szoknom ezt a játékot anno még tesóm játszott haverjával persze a régivel, nem igazán tetszett, de gondoltam most ezt kipróbálom, így elsőre hasonlít az Insurgency nevű játékhoz, nemtudom ismeritek e.[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Azthiszem majd 1 hét mulva letöltöm, akkor talán már nem lesznek ilyen problemek
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát nekem is előjött minden amit itt írtatok.
Iszonyatos. Fegyos traininget 2x is megcsináltam mind2 után vissza fömenü és semmi jele annak hogy megcsináltam volna. Harmadszor már nem kezdtem el.
Adok neki majd még 1, max 2 lehetőséget, ha ez így marad ez is egy felejtős game lesz. Akár az arma 1. -
BalaNce87
addikt
Nah engem kikészített ez a fasz játék most már, állandóan kifagy ha csatlakozni akarok egy szerverre, de most már a traininget se tudom elindítani, nem értem akkor más hogy tolhatja és vannak tele a szerverek.... Egyszer működik egyszer nem, eddig egy nagy 0-át kap a játék, amennyit tudtam vele játszani azt tetszett, de hát most amit művel az szétbassza az embert idegileg hogy ezzel kell szórakoznia, és a végén még kiderül hogy egy nagy fos az egész játék az lenne az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest