Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Ren Hoek #32091 üzenetére

    Tökéletesen annak tűnik. :K
    Vajmi kevés értelmét látom a 4K-nak, mondom, lehet én ülök fordítva a lovon, de egy komplett falnyi méretre vetített projektoros 720P setuppal nekem már fülig ér a szám.... Persze, hely hiányában inkább monitor+FHD, még valahol a 1440P-nek is látom értelmét óriás monitorokhoz, de 4K? Hova, minek? Kb. csak a hardvergyártóknak jó, mert van mivel eladni az új motyókat.... Nekem ez olyan, mint a 20 Mpixeles kompakt fényképező, amit körbeh*gyoz egy 15 éves Canon 300D a vacak 6 Mpixelével....

    "Aztán a végére mindig az történik, hogy ezek a nagy forradalmak sokkal lassabban zajlanak a valóságban, mint a slide-okon és fórumokon."
    Kérdés, mennyi időre veszed a VGA-t... :) Rendesen meg lehet szívni, és ha engem kérdezel, pl. a mai világban pl. elég szívás az a bizonyos 3,5GB történet bizonyos játékokban.... Szerintem a legtutibb, ha az ember józanul választ kategóriát, és nem készül feleslegesen a jövőre. Pl. Vega 11? ;) Ott szerintem jó arányban fog találkozni az időtálló technológia a racionális árazással, teljesítménnyel.

Új hozzászólás Aktív témák