Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz #85552128 #15134 üzenetére

    A víz nem GameWorks a Witcher 3-ban. Eredetileg valóban WaveWorks volt tervezve, de sehogy sem akart működni. Ezért ezt ki kellett iktatni, és ennek a helyére került egy saját megoldás. Ez a másik baj a GameWorksszel, hogy a forráskód elzárása sokszor teljesen megakadályozza az implementációt. Mivel a víz a CDPR sajátja, így azt lehet paraméterezni, ahogy akarják.

    (#15139) Asbee: Nem a címeket kell nézni, hanem az irányt, ami történik. És ez nagyon rossz lesz az egész PC-nek, mert sokszor nem lehet majd driverből hackelni a rendszert, hogy megkapd ugyanazt a minőséget sokkal gyorsabban.

    (#15140) decibel: És mit csináljon az a fejlesztőstúdió, amelynek nincs olyan szerencséje, hogy az Intel és az AMD partnerprogramjába beférjen? Nekik nincs választásuk, egyszerűen a pénzért alá kell írni a szerződést, mert az Inteltől és az AMD-től nem fognak látni promóciós pénzt. Ma másképp nem éri meg PC-s portot csinálni. Persze a jövőben ezen talán segít a Microsoft iránya, hogy az Xbox One játékot gyakorlatilag portolás nélkül lehet hozni PC-re.

    (#15145) gbors: A kártyán lévő portok szempontjából nem éri hátrány a piacot. Ez egyszerű döntés eredménye. És ez mindkét oldalon probléma, hiszen az AMD-nél nincs HDMI 2.0, míg az NV-nél nincs DisplayPort 1.2a verzió. De ennek az iparágra nincs káros hatása! HA neked HDMI 2.0 kell vegyél GeForce-ot, ha DisplayPort 1.2a, akkor Radeont.

    (#15155) Jack@l: Senki sem írt egy sor kódot sem GameWorksszel. Megkapod és használod. Ha nem működik, akkor pedig a játék kiadása előtt letiltod. Aztán majd jönnek az okosok és elmondják, hogy a szemét konzolok tehetnek arról, hogy a PC-n nem aktívak a bemutatott effektek.
    Nos, részben nekem az a dolgok, hogy ezeket a dokumentációkat nyálazzam.

    (#15170) rocket: Ez tévedés. Lényegesen gyorsabb a hackolt futtatás Radeonon, mint amire a GeForce képes. Ezért írtam, hogy ha a GeForce is képes lenne erre a driverből, akkor ott is hozzávetőleg négyszeresére gyorsulna az effekt sebessége.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák