Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz HSM #3823 üzenetére

    "hogy gyakran bántó mértékű butaság terjesztés folyik a topikban, "

    Itt aki a butasagot osztja, az pont Te vagy. :) A diakat lehet lebutazni, de mernokok allnak az ott latott adatok mogott. En nem vagyok fejleszto mernok(sajnos), de szerintem Te sem.

    Az S1366 -ot pedig ne hasonlitsad ehhez. De a valasz tovabbra sem jott meg. Ha Nalad 70 fokot produkal netezes kozben a proci, akkor hogy lehet, hogy nalam a tobb mint 2x nagyobb fogyasztassal megall maximum 50 -nel, es meg csak nem is ugral?! :F

    Az mar vilagos volt a Zen 2 topikbol is, hogy van ketto kulon tabor. A PBO -t tamogatoke es az azt ellenzoke. En maradok a PBO -nal, mert bevalt. Es nem latom az eselyet semmifele degradacionak, mert nincs mitol.

    Amit Te irsz, azzal eldobod a Zen 2 nyujtotta elonyoket. Es ez foleg gaming -ben csattan, ahol eddig tetemes volt a Ryzen lemaradasa. Azert rohadtul nem mindegy, hogy van 2 mag jatek kozben, amik preferred cores, es amik 5GHz folott mennek, vagy csak siman all core 4.7GHz -n megy az osszes meg. Fogyasztasban, melegedesben is sokkal rosszabb ez a variacio.

    Es megegyszer, 3600 -ason hiaba PBO -zol, neked az nem fog single core kiemelkedo frekvenciat tolni. Itt viszont pont az a lenyeg...

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák