- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
nem tudom mennyire hiteles a forrás, de legalább már van valami infó:
[link]
január végére írja az ASUS nonref kártyák érkezését és 130.000 Ft körüli végfelhasználói árat ír a nonX 290-re.
na ennek örülnék!AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
Reggie0
félisten
válasz Sontir Fel #5694 üzenetére
Nekem 16 kartyabol 13 viszi a 1015/1500-at GPGPU-ra. A maradekbol ketto 956/1250 es egy 1000/1500. Mind giga 290. Nyilvan a jatek kicsit mas alkalmazas, de azert csak ad valami tampontot.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Most, hogy belőttem az FX-et 4.4-re jöhet a 290. Mivel érdemes tuningolni? Nálam a cata-s százalékos buzera kiveri a biztosítékot... AB-vel működik a dolog?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Reggie0
félisten
válasz Devid_81 #5709 üzenetére
Mentem feljebb is, de mivel az alkalmazas erzekeny a GPU/MEM orajelek aranyara, igy ebben az alkalmazasban csokkent a teljesitmeny. Egy kartyaval inditottam a probat es 1100/1500-rol mentem lefele a GPU orajellel, mig az optimumot el nem ertem. A tobbi kartyan mar nem probalkoztam, mert ebbol a szempontbol tokeletesen megegyeznek.
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #5713 üzenetére
Ahogy nézem mások eredményeit ez biza ugrált elég rendesen, bár lehet ez az 1.1 jobban terhel, mint a régebbi, majd ha írsz erről többet tudok
Közöm ehhez a péniszméregetős programhoz, mint az atomfizikához...
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
TTomax
félisten
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Milka 78
nagyúr
válasz Sontir Fel #5694 üzenetére
Nálam a Asus(ref) 1100/1350-en simán megy,de ez csak hasra ütés szerű beállítás,még lövésem sincs a végéről idő hiányába.
-
veterán
válasz ricshard444 #5713 üzenetére
Hang az kemény. Bár nekem van 3db 20-as venit a házban így azok is megcsinálják az alapzajt.
Az hogy ugrál-e nem tudom, nem monitoroztam, arra már nem volt időm.
Inkább valaki azt mondja, meg, hogy mivel érdemes húzni, mert ez a cata kikészít. AB megfelel? (csak mert Abu írta, hogy a cata-n kívül más nem jó)
A power limi-et érdemes kitolni maxon, és azon a tengelyen szórakozni a gpu-val?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz adamssss #5722 üzenetére
Nem tom mi bajod van az CCC Overdrive funkciójával?
Ha nem akarsz feszt emelni akkor tökéletesen megfelel.De egyébként sztem tökmind1,mivel tuningolsz. AB a legelterjedtebb.
Sztem 1060-1070 környékén érdemes kezdened a GPU tuningot. Azon a környéken szoktak kifingani általában. Afelett már csak a jobbak mennek.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Sonja
nagyúr
Memóriák a custom kártyákon:
Sapphire Tri-X - Hynix
MSI Gaming - Hynix
ASUS DCUII - Elpida
XFX DD - ElpidaEddig ennyit lehet tudni.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
veterán
Nem igazán értem, hogy mi a rák van. Húztam a memóriát meg a gpu-t. Hiba nélkül a lefutott a rendszer, de a pontok jóval kevesebbek lettek.
Bár ez a creenshot a cpu-z-ről elég fura... Lehet amiatt estek vissza a pontszámok...Malibutomi: Monitorozni még mindig az AB ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz Reggie0 #5725 üzenetére
Én azt tudom, hogy Abu nem ajánlotta külső OC progi használatát. Ezért nem használom én sem, hanem csak CCC-ben tuningolok. Nekem az elég.
Valakinek semmi baja sincs a külső OC progikkal. A Guru3D tesztjében kimondottan kérték, hogy ne CCC-vel tuningoljon a user,mert hibákat okoz. Persze most van aki ebben hisz, van aki abban. Lehet választani. Én az AMD-től még sehol sem láttam nyilatkozatot, ahol kéri a user-eket, hogy ezeket a VGA-kat NE tuningolják külsős OC progival, mert hibákat okozhat.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
-
daveoff
veterán
Miért venne vissza 94°C-nál? Ha uber módban van akkor nem vesz vissza, hanem emeli a venti fordulatot, de a hőmérséklettel mindig a maximumra törekszik a kártya. Nekem 50% venti fordulattal tartja a kártya 1080/1350MHz-es órajelet, hőfok 92-94°C
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Milka 78
nagyúr
válasz Sontir Fel #5727 üzenetére
Ezeket tartja fixen Heaven alatt.Talán 2 percenként egy villanásra vett vissza 1000-re,de ott a gpu terhelés sem volt,100%.
Még én,is,ismerkedek,vele.AB vel,saját ventiprofilt csináltam ami megfogja 76-77 fokon,de ezt még finomítgatom. -
Xirtam
veterán
Csináltam én is egy 3D Mark tesztet:[link]
-
veterán
Hát srácok szerintem ez ennyit tud. 60-ra raktam a ventit, de csak annyit értem le hogy még kevesebb lett a pont. De ahogy nézem a felettem levő kollégával megegyeznek az eredménynek úgyhogy nem rossz ez. Amúgy is csak a játékok érdekelnek, ez csak a stabilitás miatt kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest