Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Papaj x

    tag

    válasz ridiculous #47088 üzenetére

    30 fok kb, ha jól látom? S 30 fokon is megy a venti, ha jól értelmezem?!
    Ez, ha vissza is került a gyári bios, lehet annak hibája, vagy a driver hibája is. Windows driverezte, vagy saját letöltés?
    Főleg 470eseknél láttam a sapphiretől, hogy a cél hőfok kb 20C, addig pörög, s hűt, persze nem éri el sosem esetleg. S egyes 580nál is, de az is sapphire volt.
    Ha magad telepítetted a drivert, töröld, s hagyd a Windowsra, ha nem oldódik meg, akkor utna vagy bios mod, vagy annak frissítése, avagy így kell együtt élni vele.
    Állítgatást meg hagynám, lehet az is bele számtít ezen problémába..
    Spec, én 70 fokig szeretem engedni a vgakat, egyes xfx-ek simán tudják is ezt, de 16nmt befűtenek 10 perc alatt. Utóbbi időben asrock 580 volt, 110fok volt megadva maxnak, ami nyilván nem ok, de 80 fok körül üzemelt, de mindig.. Ha 30 fok volt, ha 10, mindig ezt tartotta..

    Én elsőre azt javallom, töröld az egészet, hagyd a winre. Drivare, software, mindent, s hagyd, hagy töltse le magának, software nélkül.

    [ Szerkesztve ]

    "A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”

Új hozzászólás Aktív témák