Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negro

    őstag

    válasz Csupingo #46862 üzenetére

    talan nem kene "mokolni" ?

    korabban is irtam errol, hogy total nonszensz, hogy az emberek nagy szazalake alulfeszel, ilyen bios, olyan bios, tuning... aztan csodalkoznak meghal a kartya? 4 eves nitro+ 580 8gb-al tolom. ujatt vettem. nem volt banyasz. gyari. van, hogy 2 hetig restart mentes a gep. semmi gond, nem fagy, megy minden, stb. az elozo 2 gigas 6950-em, ami szinten sapphire volt, nitro, azon is a ventik haltak meg 5 ev utan es ezert csereltem (de megy amugy) na meg mar az nem sok semmire volt jo.

    sose ertetem azokat akiknek amugy nincs penze, hisz ezert vesz hasznalt kartyat de mar a nulladik oraban "okoskodik rajta" aztan csodalkozik, hogy tonkre megy 1-2 even belul? en amugy sose vettem hasznaltam semmit pc-re pedig 286-al kezdtem 92-ben otthoni pc-vel. elotte meg persze ment szomszednal az amiga, c64.

    jo lenne ha rajonnetek arra, h regen nem 1-2 evre gyartottak. de ez ma mar nem ervenyes. ha nem rendeltetes szeruen hasznalod akkor nem sok semmit fog birni es lehet azon vitatkozni, ki melyik markatol vesz kartyat de anno nekem akar egy belepo, inno3d (6600GT
    pl. ) kartyaimmal se volt baj mikozben ez a legolcsobbak kozt volt. de volt matrox g400-tol kezdve voodoo bansheem, voodoo II -tol kb. minden. sose halt meg egy vga kartyam se!

    ''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

Új hozzászólás Aktív témák