Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aprósólyom

    addikt

    válasz simongab #46752 üzenetére

    1. Tedd fel a win 10-t, mert a win7-re már senki nem garantálja, hogy nem lesz vírusos másnap, hiszen lejárt a támogatása. Ha ez egy nagyvállalati újraértékesített gép win 7 kulccsal, akkor nagyon nagy eséllyel megfelelő lesz a win10-hez is. Csak ne felejtsd el, hogy win 10-ből a business verziót tedd fel. A kereskedelmi verzióra ha minden igaz, nem lesz érvényes a kulcs, csak a businessre. (A nappaliban a közösségi számítógépünk nekünk is ilyen újraértékesített Dell 7010. Win7 Pro VL kulccsal/matricával. Simán aktiválható volt ez a kulcs Win 10 Pro Business-re. Esélyes, hogy nálad is menni fog. A win7-t tényleg felejtsd el. Ha online használod, akkor nem biztonságos már. Különösen nem, ha fizetni is szoktál online.)
    Szerk: Viszont ugye a win 10 business nem elérhető végfelhasználóknak szabadon a microsoft oldaláról, úgyhogy azt be kell szerezd valahogy: akitől vetted vagy egy rendszergazdi ismerős vagy fájlmegosztó oldalak.

    2. Win 10-ben pedig majd itt tudod ellenőrizni, hogy milyen lejátszó és hangeszközök vannak. Vagy a tálcán a hangszóró ikonra kattintva:

    [ Szerkesztve ]

    Jevons paradox

Új hozzászólás Aktív témák