Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hobbbyt

    őstag

    válasz TTomax #16859 üzenetére

    Magyarázd már meg kérlek, hogy mi a baj a 16X/4X-el mikor a Z270-es chipset is maximum 24 sávot tud? Oké, hogy 2x16 sáv van az alaplap dobozára írva, de kitörölheted vele a segged, mert CF/SLI-ben akkor is csak 2x8X -al fog menni. És.. mennyivel is lassabb egy 4X mint a 8X? 1%? Talán 2%? A kutyát sem érdekli ez a mérési hibahatáron belüli eltérés. Te azt az apró tényt hagyod tökéletesen figyelmen kívül, hogy a srácnak van már egy 390X-e ami bizony önmagában egy watt temető. (egyáltalán csináltak valaha is többet zabáló 1 GPU-s VGA-t?)
    Egyszerűen nem vagy képes normálisan válaszolni a kérdésre. Nem volt szó alaplapról, nem volt szó tápról, nem volt szó hűtésről. Ehhez semmi közöd, nem a te dolgod eldönteni. Aki CF-ben gondolkodik, nyílván tisztában van ezekkel. (ha meg nincs, akkor úgy kell neki)
    A Tény az, hogy az RX480CF BF alatt majdnem a 1080 teljesítményét hozza, ami nem a GTX1070-al egyen értékű.. ha 1:1-ben a GTX1070 lenne akkor tényleg orbitális hülyeség lenne, de nem az! Reális alternatíva annak akinek amúgy a feltételei adottak és a mellékhatásai nem zavarják.

    10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.

Új hozzászólás Aktív témák