- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Apple notebookok
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz akoska07 #32299 üzenetére
Hát hogy amennyire tudom, ilyen nagyon nagy felbontáson a 7970-ek ROP kapacitása szűkös. Azért is duplázták meg a 290X-eken, és lett egyből a reklám a 4K-s felbontás.
De ha tesztekben látott sebesség neked megfelel, akkor érdemes lehet csatlakozni. Én ugyan csak Full-HD-ban használom a 7970-et, mint itt sokan mások, de meg vagyok vele nagyon elégedve. A Matrix pedig egy elég jól sikerült kari, csak ha veszel, arra kell vigyázni (vagyis inkább számítani), hogy nem feltétlen tuningosabb a sima kiadásoknál a gyári állapotában. Inkább extrémebb körülmények között tudja megmutatni a foga fehérjét.
(#32300) wagi: Akkor gyanús, hogy a VGA adta be a kulcsot.... Gari.
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
válasz akoska07 #32311 üzenetére
Nézd, én eddig egy ref 70est használtam - 2 éve - és komoly hangja volt, mert nem akartam gyilkolni és ezért 50-60% között mozgott a ventiprofil. Elég komoly hanga volt, de mivel fülessel tolom, és nem a hálószobában van a gép, ezért nem volt gond
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
HeZzZ
senior tag
válasz akoska07 #32442 üzenetére
hát kérdés hogy mi a célod vele saját célra vagy továbbadni... sok szempont van ami képzi az árat. én vennék egy sima 7970 et olcsóbban és felhúznám (ezt is tettem 3 hete). a hűtés megéri a pénzét, de annyiva lsokkal többet nem, tuningolni is jobban tudnád mitn egy 7970-est de ez nyilván szerencse kérdése.
ha ez segít nekem 77 be volt a dual-x em 3 év garival. 75-80 közt mozognak a simák nem ref hűtéssel és garival. plusz egy tizest max(!) szerintem megér néhány embernek de többet már kétlem
[ Szerkesztve ]