- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
-
Cole86
senior tag
Tiszteletem!
Az lenne a nagy kérdésem a szakértő urakhoz,hogy egy phenom x2 550B = x4 B50 (előre tesztelt) milyen alaplapot kéne válasszak hozzá 15k-s árkategória környékén, ha ddr 3-mas ramokat akarok bele, van benne azért "némi" tuning potenciál is,valamint azért némileg megbízható is.(nincs márkafüggőségem )
Fontos feltétel ,h legyen benne ACC vagy UCC VS 710 vagy 750es híd. Remélem jól tudom ,h ezek a feltételei körvonalakban a magosításnak.
Nem feltétlen kell legyen benne integrált vga. Nem lenne rossz ha lenne 4memo slot benne ,ha később akarnék még bele 2x2gb 1600ashoz egy +2gigát
A másik fontos kérdésem pedig ez lenne :
X2 B50 alapról (3,1ről) felnyomva mondjuk (3,6ra) kihajt egy hd 5870-est 1920-1080hd felbontásban??Itt elsősorban gamekben gondolom DX10-11 alatt.
Szerintetek ezeket a kártyákat milyen szinten képes kihajtani (%ban) a fennt említett cpu?
Ha írsz egy számot 1-7ig és mellé a %-ot az nekem bőven elég
1. gtx 460 1gb
2. hd 6850 1gb
3. hd 6870 1gb
4. hd 5850 1gb
5. hd 5870 1gb
6. hd 6950 1gb
7. gef 560 Ti 1gbMindenki véleménye érdekel, személyes tapasztalat azonban előnyt élvez. A konfigurációt most állítom össze, így igen fontos minden információ
Big thx mindenkinek előre is aki rám pazarolja a tapasztalatát és az idejét.
üdvözletem!
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Cole86
senior tag
válasz darál0w #13423 üzenetére
köszi!
Tudom ,h nem 1kategóriában vannak ,de az alsó és a felső határba benne vannak. Ennyit szánnék max vgra ,ha képes ez a proci kihajtani.
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Cole86
senior tag
válasz darál0w #13426 üzenetére
Köszönöm Alacsonyabb felbontáson mondjuk 1600-900on is képes még megbírkózni a feladattal?
-
Cole86
senior tag
válasz darál0w #13428 üzenetére
BIG BIG THX!!
-
Cole86
senior tag
válasz darál0w #13430 üzenetére
igen tudom csak pofátlanúl gondoltam az összes kérdést egy helyen teszem fel.. sorry mindenkitől, ha csúnyán offoltam volna
-
Tomko78
őstag
Amit Beri kolléga belinkel cpu tesztet látom a 2600k meg a x4 965 közt van 1-2 fps külömbség és mindenki mondja ááá ahoz a vga corei7 kell hogy kihajtsa hát ha az ember 1024x768 akkor ja de fullhd látom nem sok vizet zavar a cpu
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
TazLeacher
nagyúr
Na, megint alkottam...
Megjött az új lap, az újraindulás ugyan az, tehát ez normális...
Ami viszont ami miatt egy f@sz vagyok:
Ki akrtam venni a prockót a dobozból, erre ahogy kinyitottam a dobozt, kicsúszott, és landolt a járólapon, sarokkal. A proci sarkánál megütődött (látszik), és elhajlott 3 láb. Ezeket megigazítottam, összeraktam a gépet, minden pöccre indúlt, most fut a prime minden alapon, egyelőre semmi gond. (Fél óra prime, hiba nélkül, 47 fokos magok). Csinált már valaki ekkora baromságot? Lehet ebből valami hosszabb távon?Ja, megnéztem a tényleges VID-et 1.325v. Elég szép a drop 1.26v-n ketyeg...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz TazLeacher #13436 üzenetére
akkor volt egy lapcsere?
ejtettem már el én is procit...viszont nekem nem a sarkára esett,de ~30 láb hajlott el.
3 éve tökéletesen muzsikál anyáméknál. szal nemhiszem, h baj lesz belőle.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz darál0w #13437 üzenetére
Ilyenkore amikor ilyeneket csinálok mindig elgondolkozom, hogy hogy lehete ekkora barom. Ha megsütöm,, akkor legaláb le lehet garizni. Így most vettem egy procit garivel, és 1 hét latt lelőttem róla a garit....
Mindegy, mostmár egy ideje megy a prime, hagyom menni, aztán nekiállok meggyötröm egy kicsit.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz TazLeacher #13438 üzenetére
mennyire látszik az az ütődés? lefényképezted?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Tomko78
őstag
válasz TazLeacher #13438 üzenetére
Szerintem ha megsütöd arra sincs gari
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Steven
addikt
válasz TazLeacher #13444 üzenetére
ha 1,25 v megy 3,7 et tuti megy 4ghz...szép db használd egészséggel
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Kroni1
veterán
válasz TazLeacher #13444 üzenetére
Azon kívül hogy a feszt 1.25V-ra csökkentetted állítgattál még valamit a BIOS-ban? Vagy csak alulfeszelted és a szorzót megemelted és megy is a 3.7GHz? Szép.. Az enyim nem ment ennyit még 1.4V-on sem ha jól emléxem..
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Kroni1 #13446 üzenetére
Semmit. Lefixáltam az auto-ra állított feszeket, és a CPU feszt (1.325v, ami a drop miatt ennyi). Ezzel ment 3,7-en, minimális emeléssel megvolt a 3,8. A 4 Ghz-ez viszont rá kellett emelni, most megy a prime 4 Ghz-n 45 perce.
Megmondom őszintén az AMD beváltotta a reményeimet. Annó P35-ben kezdtem a tuningot, az sem volt bonyolult, de azót volt nFoce 790i (rémálmaiban ne jöjjön elő...), majd a P45, az olyan átlagos, de 1 hét volt a Q9550-et 4Ghz-re lőni 1.28v-n. Ez viszont vicc. A P45-ebn is 3-4 különböző értéket kellett variálni (790i-ben vagy 8 különbözőt). Pont ezért az AMD volt a következő. Ha most sikeresen lemegy a 4 Ghz, akkor be is fejezem, még játszom egy kicsit az NB-vel, majd megpróbálom szűkíteni a memóidőzítéseket egy kicsit, aztán kész is. Lényegében 1-2 nap alatt stabil eredményt lehett vele elérni. Nekem a 4 Ghz volt a cél, az megvan, lényegében ennyi elég.
-
BeriHampeR
aktív tag
hi
Mennyit fogyaszt idle egy 955 és B55 alapórajelen? -
BeriHampeR
aktív tag
és milyen energiatakarékos módszerek, programok vannak amd terén, s így menniyvel csökken a fogyasztás , netezés filmezés közben?
-
Beri
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest