Új hozzászólás Aktív témák

• dezz

nagyúr

válasz Plasticbomb #5029 üzenetére

Ahamm! Szóval nem lefolyik, hanem hidegebb/melegebb gőzként áramlik.

Nem árt, de megkérik az árát.

A Gigával én is megkerestem a minimumokat, sajnos nem lehetett olyan mélyre menni, mint nálad (1.365V Prime95 alatt, ebben már benne van a Load Line Calibration, ami nem esik tovább terheléskor), de így is jó 10 fokkal csökkent a hőmérséklete. A hibás lappal nem volt értelme kísérletezni, a másikkal nemrég értem haza, még nem tudtam sokat tesztelni, de 1-2 napon belül megnézem, hátha ezzel a lappal lejjebb lehet kicsit menni. (Lehet, most stabilabb a tápellátás, mert a Gigán a C6 ki-be kapcsolódása is kifogott. [Ez milyen már, hogy két VRM-hibás lapot fogok ki egymást után. Bár az egyiknek "segítettek". De legalább - remélhetőleg - ki lettek szórva a "piacról".])

Apropó, nálad vagy valakinél működik a K15TK teljes funkcionalitásban? (Angol verzió, hogy tudjuk is, mi mit jelent.) Tehát nem csak az, hogy beállítom a feszeket, amit Enabled nélkül is beállít, hanem a többi paraméter állítása, APM és turbó módok ki-be kapcsolása, stb. Nálam kilövi a turbót, ha Enabledre teszem magát a programot. (Egyébként reboot után is megmaradnak a feszbeállítások, anélkül, hogy újra el lenne indítva a program. Tehát ha túl alacsonyra megyünk, illetve túl nagy lépésben és már bootolni sem tud, kikapcs-bekapcs kell. Legalábbis a Gigánál így volt.)

[ Módosította: Karma ]

Új hozzászólás Aktív témák