Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
Én azt mondom, nagyobb veszély a régi cuccokra a fizikai sérülés mint az esd hiánya.
Van nálam egy BE6 talán, ami hibátlan lenne szerintem ha a szélén nincs egy 1mm-es bevágódás ami 3 eret érint, és persze a prociból jövőt tehát nem az van hogy megy a lap de pl. nem megy a soros port
Mert képtelenek az emberek odafigyelni a cuccokra.
Volt hogy hoztam el egy csomagot, persze nem olcsón, a srác szépen be is csomagolta, még jó hogy ránéztem - a kártyák szépen betéve egy dobozba, de köztük semmi
Az egyik a másik hűtőbordáján feküdt, tuti nem bírta volna ki a pesti utakon hazáig úgy hogy ne tolja le az alkatrészek felét.Postázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest