- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz Polllen #2950 üzenetére
Az a lényeg,face email és böngészés legyen zavartalan a többi ne érdekes,nem fognak kódolni,meg szerkeszteni :-) Ha egy tömörítés 30mp-l tovább tart az sem gáz. L300-s toshiba laptomom van ami nem mai gyerek de én is ilyenre használom és semmi gondom,azt a szintet biztos megüti. Majd felhúzom 4ghz-re A gyári hűtőjét ismeri valaki? Gondolom elég az rá ha azt adják mellé.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok!
Segítségetekre van szükségem.
Azt szeretném megtudni, hogy az Athlon 5350-en esetén hdmin-n keresztül lehet e dsd fájlokat bitstreamelni?
Az AMD-nek van erről fóruma ahol ezt meg tudnám érdeklődni?Üdv.
-
xigris
őstag
Sziasztok! A Beemaról lehet tudni valamit?
-
varmi2
nagyúr
Jönni fog, valamikor ebben az évben. Pontosan még nem lehet tudni, hogy mikor. 10 vagy 15 W tdp keretben lesz benne. Úgy, hogy magasabb orajelen fog járni, mint az 5350. Notebook verzióban már kint van. Eddig kb ennyi.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
apatyas
Korrektor
Termékeket keresel, vagy teljesítmény adatot? AM1-be még nem láttam kijönni. Notikban jelen van: pár Lenovo modellben pl, a A6-6310, A8-6410 procik, utóbbi van nekem.
Sz: valahol feljebb úgy emlékszem, tettem fel teljesítmény morzsákat róla.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
MongolZ
addikt
Ez itt a reklám helye:
belépő szintű apuk összehasonlítása
Szerintem szinte lehetetlen, de remélem jön valami frissítés AM1-be...
-
MongolZ
addikt
válasz radi8tor #2958 üzenetére
Igazából csak azokat az APU-kat raktam bele, amelyek <140e-s laptopokba kerültek, ráadásul a Delltől. Sajnos ennyi fért bele...
(#2957) varmi2
Hát, hogy ha az A8-6410-ig bezárólag jönnek, azzal nem vagyok annyira kisegítve. Remélem lesz egy erősebb, akár 25W-os verzió is.[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Sziasztok
Olyan AM1 lapot keresek amin van optikai kimenet, usb 3 és hdmi. Ezt a lehető legolcsóbban. M-ATX vagy ITX az mindegy.
Athlon 5350-et gonmdoltam bele, 720p-ben a Legaue of Legends-et nem próbálta valaki? 30 FPS+ kellene maxon, árnyékok nélkül.Illetve még játszik ez az integrált CPU-s alaplap is. Az ebben található A4-5000 gyakorlatilag 100 MHZ-el lassabb az Athlon 5150-nél?
Illetve fog jönni AM1 platformra új CPU?
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
varmi2
nagyúr
Az opticai csatlakozó miatt, én úgy tudom, hogy csak egy lap jöhet szóba, pont a legdrágább, asrock am1h-itx
De ha meg tudod spórolni a tápon, akkor megéri. Fog jönni új cpu, méghozzá a beema, valamikor ebben az évben. A többire majd más válaszol.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Polllen
nagyúr
Szia,
nagy csatába nem mentem bele, de tavaly májusban még 1680x1050-ben minden low mellett 30 fps megvolt.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
sagit
veterán
válasz Polllen #2964 üzenetére
720p-ben akkor jó lesz az nekem, nagyon ritkán játszanék rajta a nappaliban, játékra van asztalim. Köszi a választ.
Többiek : ha érkezik a foglalatba másik proci akkor az Gpu-ban is fog fejlődni?
Ezt az alaplapot találtam én is amit linkeltetek , de mivel nem kell mellé paneltáp nem baj h drágább szerintem.Egy jó kis házat nem tudtok ajánlani hozzá? Olcsó kellene mert 4 gb rammal és 64 gb ssd vel 70e lenne a projektre.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mini-ITX topiban már megfordult sok ház ajánlás. Próbálj rákeresni.
APU-ról nem tudni milyen lesz, az is lehet, hogy nem lesz semmi. Bár ennek a 4 féle APU-nak luxus lett volna kifejleszteni ezt a foglalatot.
⭐ Stella
-
ooszi
senior tag
Sziasztok valaki segitsen am1 itx es lapot valasztani.
Eddig az asus a nyero, de 5db sata vezerlo kellene, mert egy NAS ba kellene, szerintetek ki tudja szolgalni ezt a funkciot?BY ooszi
-
varmi2
nagyúr
Sajnos olyan lap nincs am1 platformon, amin 5db sata lenne. Az asusokon 2db van. A legjobb választás az asrock lapok, azokon van 4db is, de ugye az sem 5db. Így nem marad más lehetőség, mint pcie sata bővítő kártya használata, ebben tudok segíteni, írj privit.
-
sagit
veterán
Sajnos nagy, és tápra nincs szükségem, de köszi.
ON: A platform érzi ha lassabb ramot rakok mellé? Azt tudom hogy nincs dual chanel, az érdekelne hogy a GPU-t limitálja-e ha olcsó 1333-as ramot kap, nem drágább 1600-as ramot.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Ha nem játszani kell, márpedig ezt a platformot nem arra találták ki, akkor semmit nem lehet érezni belőle. Csak a bechmarkokat dobja meg.
Esetleg ez a ház? Nekem ez van tervbe véve htpc-nek.[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Csak alkalmi legaue of legends lesz rajta, közben megnéztem és nem is nagyon kapni 1333-as ramot, vagy ha igen semmivel sem olcsóbb, jó lesz az az 1*4 GB 1600 MHZ CL9.
Pont ezt a házat találtam én is, nekem bejön, ő lesz a választott.
Az alaplaphoz az oldalon minimum 65W-os DC tápot ajánlanak, de szerintem inkább veszek egy 90W-os tápot, ne melegedjen. Kell amúgy 1 ssd+1 külső hdd, 1 ram modul és Athlon 5350 mellé ekkora?Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
varmi2
nagyúr
Nem. Fizikailag igen, de nincs bekötve csa x4 pcie sáv.
Itt a kép, be van keretezve, hogy meddig van benne érintkező. Az csak x4, de nem is kell több bele, nem videókártyát kell bele tenni, felesleges. Egy am1-s lapban sincs teljes x16 pci csatlakozó.[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
-
sagit
veterán
válasz radi8tor #2978 üzenetére
Mindegy is, csak eljátszottam egy low profile vga gondolatával. Péntek fizu, akkor rendelem is a cuccokat, köszönöm mindenkinek a segítséget.
A gyári AM1 hűtő mennyire zajos? Jól tudom hogy nincs rá más hűtő csak a gyári? A linkelt kis házikóba nem lenne értelme felülre rakni egy nagyon halk és lassú 12-es ventit? (a gyárit meg kukázni)
Ki milyen tápot vett? DC táp fronton eléggé hiányosak az ismereteim, HTPC topikba is bedobtam a kérdést.
[ Szerkesztve ]
-
-
T.Peter
őstag
válasz radi8tor #2981 üzenetére
Hello!
Néztem a lite-On-t, amit ajánlotok, és az adapter24 oldalon a 05-ös végűnél szerepel a csatlakozó belső oldalától mért 2,5mm-es átmérő, viszont megtéveszt, hogy külföldi oldalon ahhoz is 1,7mm van írva. Melyik a helyes? Asrock oldalán 2.5mm-t írnak az alaplaphoz. A másik, hogy képek alapján 3 pin végű tápkábelt lehet belenyomni az adapterbe, de rendelésnél a 2 elosztós végűt dobja ki. Melyik kéne akkor pontosan?[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek jobban megerne egy 5150-est netezos gepbe rakni mint egy pentium g3220-at? Fogyasztas fontos de nem annyira, inkabb a negy mag miatt gondolom jo volna.
Mi a velemenyetek?~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
félisten
válasz MiklosSaS #2987 üzenetére
Akkor arra egy 5350-es tökéletesen elég - volt itt olyan, aki Diablo3-at tolt vele...
Persze a Pentium nyers erőben bikább, de az Athlon-nak jobbak a multimédiás képességei, és tovább várható rá driver-támogatás.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz AxBattler #2988 üzenetére
Most olyan 7300 forintert meg tudnak venni egy bontatlan 5150-et. Az 5350 mar 14000 huf-ba volna. MediaPC-be menne...max online radio vagy YT filmezes volna a max amit elvarnak tole. Lesz hozza egy 120-as ssd meg 4 giga ddr3 1600 mhz.
Tehat mehet?~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
Kosz mindkettotoknek a valaszt. Ki fogom probalni..annyiert el is tudom majd adni ha nem leszek vele megelegedve.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Polllen
nagyúr
válasz MiklosSaS #2985 üzenetére
Én használtam 5350-t (meg én diablo 3-ztam is vele) és most egy G3220 van a gépben dvga-val. A pentium IGP teljesítményéről nem tudok nyilatkozni, mert ez utóbbit már egy gtx 750-nel nyúzom, de a pentium-s gép böngészés közben kicsit pörgősebb. (A pentium egy szálas teljesítménye jobb.) A többi általad felsorolt dologban nincs különbség.
7k-t mindenképpen megér és bukni sem fogsz rajta, ha nem jön be. (sztem)
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
félisten
Üdv!
Kérdésem lenne: ha az 5350-es dGPU-val, 1080p/max alatt az alábbi értékeket hozta, akkor egy R7-240/250-essel, 720p/medium-ban nagyjából mire lenne képes? Ugyanezeket az fps-eket el lehet érni?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Illetve rájöttem, hogy korábban én magam linkeltem ezt a tesztet. Öregszem, na.
-
alcsa
senior tag
Sziasztok!
2-3 hete raktam ossze egy pc-t Athlon 5350 + Asrock AM1B-ITX + 4 GB ram alapon. Eddig minden szep es jo, megvagyok elegedve vele.
De volna egy kis anomalia vele.
Az Asrock A-Tuning programjat hasznalnam, hogy menet kozben is valtoztathassam a ventillatorok sebesseget, es itt jon a problema. Miutan elinditom a programot es allitgatom a sebessegeket a homerseklettol fuggoen, egy kis ido utan ket dolog tortenik (mikor melyik):
a) teljesen mas ertekekre ugranak a ventillator sebessegek, amiket korabban beallitottam
b) a CPU es az alaplap homerseklete vagy elkezd csokkeni szep lassan (minuszba) vagy egybol leugrik akar -110 (az ertek valtozo)Ezeken csak az ujrainditas segit. Amit eszre vettem, hogy ha nem inditom el az A-Tuning programot, akkor a ventillatorok konstans (alacsony) erteken prognek, nem valtoztatjak a sebesseguket (CPU) homerseklet fuggoen.
Valami otlet, mi tortenhetik? Esetleg hibas homerseklet erzekelo? Bios ertekek keveredese a programban bealitottakeval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest