Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lassú Víz

    őstag

    válasz sixpak #28262 üzenetére

    Nem akarok a zsebedben turkálni, de lehet, hogy kábeltévére, cigire több megy el. LR + PS havi 12,29 € ÁFÁval. Valaki kiszámolta, hogy az utolsó forgalmazott árat figyelembe véve az akkori eladási árából 6,5 évig lehet licencelni a programot anélkül, hogy egyben ki kellene csengetni, és közben nem kell a frissítésekért külön fizetni. Nem olyan rossz ajánlat. De ugyanaz (vagy majdnem ugyanaz) megcsinálható az ingyenes gimp-pel is, legfeljebb többet kell vele dolgozni. Ha még a saját időmet is beleszámolom, és csak havi két órát megspórol nekem ez a csomag, már megérte. Azt nagyon becsülöm, hogy nem ellopod, hanem lemondasz róla. :R

    Akvárium fotóhoz belső zoom-os, belső fókuszos obi az ideális aminek nem mozdul el a frontlencséje, mert akkor tudod jól kiküszöbölni a tükröződést ha hozzáér az üveghez a napellenző (objektív) eleje. Vagy az akvárium előtti folyosón sokkal kevesebb a fény mint az akvárium megvilágítása. Régen jártam a Camponában, de ott egy 3,3 Mpixeles kompakt géppel lehetett képet csinálni, igaz nem folyton úszó cápákról, hanem egy állvánnyal a korallokról :)

    (#28257) LamaCube: panoráma dióhéjban: manuálisan fixált WB, expozíció érték, zoom, képeken 25% átfedés, lehetőleg állványról jó sok ráhagyással, mert az összefűzésnél úgyis le kell vágni a széléből.

    A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

Új hozzászólás Aktív témák