Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz Mercutio_ #1593 üzenetére

    ok, pontatlan voltam.
    felmondani fel tud, a vita azon van, hogy el tudja-e kerülni a felmondási idő letöltését.
    tehát most, hogy meghasogattad a szőrszálat, átfogalmazom:
    - bemegy, hogy azonnal felmondana
    - nem hagyják.

    nem fogják fenyegetni, mert minek. azt fogják mondani, hogy rendben, 30 nap múlva elmehet. ezt vagy lenyeli, vagy elkezd fenyegetőzni a munkaügyi felügyelőséggel (neki nem a navnál kell kezdenie szerintem.). fentiek alapján a főnök erre röhög egy jóízűt és annyit válaszol, hogy mindketten tudjuk, nem fogsz feljelenteni minket sehol.
    és akkor a vadijónak tűnő érvecskéjét kukázta. ezek után semmilyen érve nincs, letölti a 30 napos felmondási időt és mehet isten hírével. ez az a forgatókönyv, amikor a főnök keménykedik. a másik forgatókönyv, hogy apercben kidobják, és vége a történetnek.

    Szerk: mivel 4 emberéből 1-et már elveszített a főnök és a megrendelések teljesítése problémás, ezért van rá esély, hogy újabb ember azonnali távozását nem fogja lenyelni.

    A navról: a nav biztos örülni fog neki, hogyha ráhúzza a cégre a vizes lepedőt, de ettől őt még simán meg fogják büntetni. Vagy ha nem is büntetik meg, behajtják rajta az elmaradt befizetni valót. Azt gyanítom, havi 90k-ból nem tett félre olyan sokat, hogy most egyben kicsengesse az egy évre eső oep díjat meg szja-t. Szóval neki sem jó találkozni a hatósággal.

    [ Szerkesztve ]

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák