Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andralin

    aktív tag

    válasz A texasi #17346 üzenetére

    Most komolyan személyeskedni kell, vagy itt ez a módi?

    Te ennyire nem érzed a felháborodás jogosságát? Nyit a szerencsétlen kínai egy online boltot, de jajjj, nehogy egy új ügyfél vásárolni merészeljen tőlem, mert lehet, hogy csaló, lopott a kártyája, meg akar károsítani így hát napokig szívatom egy biztonsági ellenőrzéssel, mielőtt vásárolni engedem.

    OK, kérje be az ID és kártya scan-eket, ez megszokott dolog, máshol is előfordul de ha megkapta őket ne üljön rajta napokig. Nincs semmi olyan infó rajtuk, amit fél óra alatt nem tudna kideríteni, de 3/4/5 vagy akár sok nap alatt meg igen. Nem a magyar belügyminisztériumtól kérik le az adatokat, hogy valós személy vagyok-e.

    Ráadásul az angol nyelvű fórumokon olvasott dolgok, hogy az ilyen ellenőrzések hetekig, hónapokig eltarthatnak, úgy, hogy semmit visszajelzést nem adnak közben elég aggasztóan hangzik. Megadom nekik a legrészletesebb információkat a személyazonosságomról plusz a bankkártya másolatát és nem reagálnak az adataimmal meg ki tudja mit csinálnak? Jó, igaz, ennek a félelmemnek még nincs valós alapja az esetemben, de ma este letelik a maguk által szabott 3 napos határidő.

    Ha máshol is kapható lenne ez a cucc már rég hagytam volna őket a francba, szórakozzanak mással. :(((

Új hozzászólás Aktív témák