Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz Yeffy #3008 üzenetére

    - pontosan elég problémád volt.

    - én nem azt igértem hogy megoldom a bajodat, hanem hogy megpróbálok segíteni. Fel is ajánlottam hogy tudnék neked itt valamit amit te kellemesen vissza is utasitottál hogy inkább ott próbálsz meg valamit. Azt mondtam rendben, ha tudok intézni valamit ott ahol te vagy szólok. Nagyon nem volt mit mivel az majdnem 250 mérföldre van tõlem.

    - abban az idõben, mint neked is mondtam toltam napi 14-15 óra munkát, volt napi 10-20 nem fogadott hívásom. Csacsogni nem volt sem erõm, sem kedvem...és egyetlen egy sms/fb/hangposta/szkájp sem ugy kezdõdött hogy: SOS hívj sürgõsen mert baj van., mert ha így lett volna akkor már másnap hívtalak volna.

    - 3-ik melóhely? Ez nem ujdonság és meg sem vagyok lepve. Olvass vissza mikeket tanácsoltam mielõtt ide jöttél volna. Most ha te vakon belevágtál ...azt sajnos nem az én számlámra írható.

    - csalódtál bennem? Ez van, nem tudom milyen elvárásaid voltak...hiszen kétszer/háromszor beszéltünk telefonon...ahol mellesleg 90 %-ban csak te beszéltél :D, ès azt sem igértem neked hogy blood brother leszünk.

    Mindezek felett örülök hogy rendben vagy és próbálsz beilleszkedni.

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák