Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• C. s.

addikt

válasz Kernel #9768 üzenetére

berobi78:
    Köszönöm, elolvastam. Ez alapján nem olyan rossz a helyzet.

vgyuri:
    Köszi az ötletet, jókat olvastam róla, de sajnos mifelénk nem láttam még ezt a típust. (A postai szállítást nem szeretem, macerás a reklamáció és a gariztatás.) De ha tud ilyet valaki Szegeden, az ne tartsa magában! :K

And:
    Köszönöm a választ!
    1. Leggyakrabban 2, illetve 3 akkut töltök. Akkor ez nem a legszerencsésebb vásárlás volt.
    2. Miből tudom megállapítani, hogy melyik akkum alacsony önkisülésű?
    3. A véletlenre bízni én sem szeretném, nem is tudtam, hogy olyan is van. Azt hittem, ami automatikusan lekapcsol, az mind méri a töltöttséget és amikor tele van, leáll. Az enyém melyik típus? Ő mér vagy nekem kell számolnom?
    4. A szünetmentes tápegységem APC ES-550, de fogalmam sincs, milyen a kimenete, szinuszos vagy sem. Meg tudnád mondani 100%-os bizonyossággal, hogy használhatom-e őket együtt? Tényleg nem értek a témához halványan sem. Azért gondoltam az UPS-re rendes elosztó helyett, mert ez a bumfordi töltő nem fér el a TV és a modem mellett, mint az elődje, a szünetmentesen pedig sok szabad hely van. És már annyi kábel van a szobában, hogy csak indokolt esetben vonnék be újabbat. De ha kell, akkor kell, ezen nem múlik :).

Kernel:
    Köszönöm Neked is! Tehát, ha jól értem, nyugodtan használhatom a szünetmentesemmel?

Minél többet olvasok róla, annál nagyobb a fejemben a káosz. Az egyik szövegből azt értem ki, hogy rossz vétel volt, a másikból meg azt, hogy jó cucc.
    Némi ülepedés után: Nem katasztrófa, de kaphattam volna jobbat is. (Ha árulnák Szegeden.) :F

A boltban azt mondták, hogy ezzel a töltővel C-típusú (dagi) akkut is lehet tölteni, de erre semmi más utalást nem találtam eddig.

Új hozzászólás Aktív témák