Hirdetés

Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    Mindenkinek melegen ajánlom, hogy kerülje amilyen messzire csak lehet Einstein60 felhasználót, mivel a tőlem megvett htc diamondot nem fizette ki a mai napig, illetve az árát sem fizette ki teljesen (a megállapodott 40ezerből 15ezret adott csak), a leveleimre nem válaszol, össze vissza beszél, a telefont sem hajlandó visszaadni nekem!

    Jövő héten fel fogom jelenteni sikkasztás miatt (a telefon két részletben lett volna kifizetve, a második részlet ma lett volna esedékes, én a második részlet kifizetéséig fenntartottam a telefon tulajdonjogát, de birtokba adtam neki; a telefon átadásakor, 34 nappal ezelőtt, azzal bíztatott, hogy ma jön a nyugdíja, és kifizeti a második részletet; hétfőn írtam neki, hogy mikor tudunk ma találkozni, és bár minden nap felnézett az oldalra, nem válaszolt nekem, pedig itt is és a mail címére is írtam többször is, szerda este küldtem neki smst is,amire nagy nehezen felhívott csütörtökön, kitalálva mindenféle kamu kifogást, a pénzt vagy a telefonomat viszont ma nem kaptam meg,az előre megbeszélt helyen és időben nem jelent meg)+megy ellene fizetési meghagyás, és majd kapcsolatba lépek az adminokkal a kitiltása miatt, illetve hátha tudnak segíteni a rendőröknek bármilyen adat szolgáltatásával.

    [ Szerkesztve ]

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Aktív témák