Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
válasz Freeman42 #149 üzenetére
És számomra ennél jobb ház nincsen ,szépis, jólhűtis , plexis is szóval ennéltöbb nemis kell egy házba szerintem...Ezzel én is egyetértek! Szerintem is nagyon jó ház!Az új típust mégcsak képen láttam,de az a kétfele nyíló ajtó nekemse tetszik...
Hátulra meg szerintem nyugodtan vegyél ventit!Hamár ott a hely,és nemzavar a zaj!Amúgy az AEROCOOL ventik nemzajosak...szerintem... -
Tom5
addikt
válasz Freeman42 #149 üzenetére
És számomra ennél jobb ház nincsen ,szépis, jólhűtis , plexis is szóval ennéltöbb nemis kell egy házba szerintem...Ezzel én is egyetértek! Szerintem is nagyon jó ház!Az új típust mégcsak képen láttam,de az a kétfele nyíló ajtó nekemse tetszik...
Hátulra meg szerintem nyugodtan vegyél ventit!Hamár ott a hely,és nemzavar a zaj!Amúgy az AEROCOOL ventik nemzajosak...szerintem... -
Tom5
addikt
Miért küldte el a hozzászólásom többször...
-
Freeman42
tag
Ittvan egy kép a gépemről nemlehet sokat látni rajta de mingyárt felrakok egy másikat!
http://www.kepfeltoltes.hu/051217/DSCF0325_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Freeman42
tag
Ittvannak még képek de pls neírjatok kritikákat tudom hogy rendetlenek a kábelok meg stb. de majd küldök pár nap múlva is de azmá moddingolva lessz egy cseppet !
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051227/DSCF0318_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051227/DSCF0320_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051227/DSCF0323_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[Szerkesztve] -
Freeman42
tag
bocsi hogy ilyen hülyén raktem fel remélem ígyis megnézitek (először csinálok ilyesmit )
-
Freeman42
tag
A moddingolt gép ha minden jólmegy csütörtökön lessz !!
Mert most ígynéz ki a gépem mint a képen ! -
Set24
csendes tag
Sziasztok.Én Karácsonyra kaptam ilyen házat.[link]
Vélemény? -
Freeman42
tag
Nekem tetszik.
Legalább rend van benne nemúgy mint az enyémbe -
Freeman42
tag
Hát szerintemis , nemrég átjött a szomszéd és azthitte először a házamra (nemvolt bekapcsolva) hogy valami hifi vagy ilyesmi (bár kicsit hülyevolt a gépekhez )!!
-
Set24
csendes tag
Meg vok elégedve a házzal.Valahol rezonál,arra még nem jöttem rá hol Viszont a vinyó 50 fokról lement 32-re.Tehát szuperál.Akarok majd még moddolni rajta,csak egyenlőre elfogyott a cash!Következő moddolásom 1 videókari
-
Set24
csendes tag
Az lesz Nincs benne semmi csavar,vmi lemez lehet.
-
Tom5
addikt
Nekem nincs rázkódási problémám!De ha rájöttök mi okozza osszátok meg velem is!!!
-
yamshee
tag
Oldallap? Vagy a Wincsik tartója , de lehet a felső rész is. De ha gondoljátok megnézzük a témát egy picit jobban.
Supportos problémákkal jöhettek ezerrel.We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.
-
yamshee
tag
Segítség a moddinghoz:
Ventilátorová :
ZAJ 9dBA
Kábelová:
Feel the blue side Skywalker:
van ez kékben is csak a képet nem találtam meg az oldalunkon.
[Szerkesztve]We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.
-
Freeman42
tag
Ismerem ezt a boltot ide akarok eljutni kb. 1 hónapja de valami mindíg közbejön meg az a baj , hogy nincs egy nagyon jó helyen ez a bolt. és már azon gondolkozom , hogy póstán rendeljem meg vagy nemtom.
-
yamshee
tag
válasz Freeman42 #181 üzenetére
Például ott is ahol a kolléga bevágta.
De ha gondolod akkor a adok címeket. Remélem Józsi nem sértődik meg, de egyébként első körben őt ajánlom.We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.
-
yamshee
tag
válasz Freeman42 #184 üzenetére
Akkor pocsta, vagy a belvárosi partnerek. A bemutató teremünkben is tudsz, hadd sztároljam , de az már idén zárva vagyon. Nyitás január -ban.
We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.
-
Freeman42
tag
Hát én nemtom ha mostmegrendelném akkor még ebbe az évben megjönne???
-
yamshee
tag
Mistral , bahhh....Sz**-t sem kapni modding témában ott. Revoltec már nincs náluk / ha maradt még a régi szállítmányból van vmi/ , sharkoon még annyi sem. Sharkoon meg azért nem lehet , mert én nem hagyom hogy adjanak a fiuk nekik /alkalmazottaink/ árut / de pár hónapja hasonló a helyzet a Revoltec-kel is /....
[Szerkesztve]We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.
-
yamshee
tag
válasz Freeman42 #191 üzenetére
hidegkatód.....nekem a kedvencem a folyékony kék a sunbeamtől....legzsírabb.
de a kábelek mellé nem árt pár uv cső is.We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.
-
Freeman42
tag
Tudom 1 db kéket meg eggy uv fénycsövet akarok
-
szabee pee
csendes tag
Szeva mindenki!
Én most szeretnék venni egy új házat, mivel a mostani házam elég gagyi. És a hűtése is elég rossz, mindössze egy 8 cm-es ventit lehet a táp alá szerelni. De most kinéztem két házat is, de nem tudok dönteni.
AEROCOOL AeroEngine Sr.-BS [link]
CHIEFTEC LCX-01B-SL-B
[link]
Valaki esetleg tudna nekem segíteni! Mennyivel csökkenne a hőmérséklet a házban? Most jelenleg alapállapotban 38-40 C, terhelve 44-46 C.
Más típusú házak is érdekelnek, ha valaki tud valami jót, legfeljebb 30000 Ft-ért.
Később majd proci hűtőt is akarok venni! -
Freeman42
tag
válasz szabee pee #194 üzenetére
Hát én a helyedbe Aerocool Aeroengine Jr - bs-t vennék .
Mert ennek sokkal jobb a szellőzése mint a chieftec-nek.
És nekem a chieftec nemis ttszik annyira.
De tiéd a választás ! -
yamshee
tag
egy jó házban jó a légáramlás ... minden csak jó ventilátorok kérdése.
halk venti +porfilter. nem árt ha az egyéb zajokat csökkenteni lehet, gondolok itt a sok egyéb más ventire és mozgóalkatrészre.
Ezt a házat csekkold:
teljes leírás: [link]We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.
-
Tom5
addikt
+1 Szavazat az Aerocool-nak...szerintem egy tuti ház!Hűtés szempontjából sem fogsz csalódni benne!Az első ventit potival lelehet szabályozni ha esetleg hangos,és ha telepakolod halk ventikkel(Aerocool ventik vannak az én gépemben és szinte semmi hanglyuk)akkor nagyon jó hűtést kapsz!Nálam 8-10 fokot számít a régi házamhoz képest!Pl:a Seagate vinyómat 25-30-fok között tartja!!!Még hűtés nélkül a régi házamban felment 45fok fölé is a winyó!Chieftech ház is bizti jó!Én nemismerem!Külsőre nemigazán jön be,nekem!Bár ízlések és pofonok!A tápjuk viszont Király!!!A választás a tied,de ha Az Aerocool topicban megkérdezed milyen házat vegyél...szerintem nemkell meglepődni az adott tippeken
UI:a Mistralban,legalábbis itt Fehérváron,igenis vannak jó modding cuccok!!!!! -
Tom5
addikt
[link]
Katt ide...
Lehet nem vetekszik egy moddingbolt kínálatával,de alap modding cuccok vannak és igen olcsón!!!(Ez itt nem a reklám, helye)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest