- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Üdv!
Van ez az izé:
http://index.hu/tudomany/2012/10/25/9_milliard_pixeles_kep_a_tejutrol/
Letöltöttem, ~25GB-os a fénykép.
Nem tudom megnyitni, ezt írja ki:Ha jól értem, az a baj, h a gépben csak 4GB ram van, ami lapozófájllal együtt is csak 8GB virtuális memóriának felel meg, a fénykép meg 25giga helyet kér?
Persze felnevettem, mikor a hibaüzenet felugrott, de gondoltam megkérdem, ilyenkor mit szoktatok csinálni? Ideiglenesen a lapozófájlt kiterjesztettem 30gigára, de így is ugyanezt írta ki. <-- nem értek hozzá, na, csak egy hibás gondolatmenet volt.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz BonFire #14427 üzenetére
Nem használom a PS-ot, csak fel kellett valakinek tennem még régebben, és előtte kipróbáltam, h használható verzió-e <-- számomra ismeretlen programokkal ezt szoktam tenni.
Így nem is tudtam arról, h mi a magyar lokalizáció hátránya.
Egyébként a Scratch Disk az valóban.
Kicsit megkönnyebbültem, azért annyira nem volt hibás a gondolatmenetem. Hát igen, jelen esetben a C meghajtó egy 32gigás SSD, amin messze nem volt annyi szabad hely, h oda kiférjen egy ekkora kép.Mindenesetre nagyon köszi, ezzel is tájékozottabb lettem.
ACDSee 8 van nekem, az a pár képhiba ami a fényképeimen akad, azzal is tudom retusálni, egyáltalán nem tudom kezelni a PS-ot.
Érdekességképp: 11 és fél percig tartott, míg "töltötte be" a képet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz GrooveHero #14437 üzenetére
Ha csak a képet kellett átméretezni, akkor itt van, bár elég furcsa a 480×800-as képarány:
http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20121026183705_480×800.jpgNem 800×480 kellett volna inkább?
Na mindegy, megcsináltam úgy is:
http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20121026183951_800×480.jpg[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Üdv!
Van olyan topic, ahol lehet kérni képszerkesztést?
Erről a képről lenne szó:Sajnos a vaku visszatükröződött.
El lehet távolítani a tükröződést? Esetleg a bal szemet áthelyezni/tükrözni a jobb szem helyére, és szépen rádolgozni, ha jól képzelem, észre se lehetne venni, h módosított a kép.
Beszereztem ezt a 6-os Photoshopot, de nekem ez nem fog menni. Aki tudja hogy működik a PS, annak ez pár kattintás lehet csak.
Képszerkesztéshez ACDSeet használok, abban ilyen kivágás, másolás, beillesztés dolog nincs. Amúgy is csak retusálgatni szoktam, de jelen esetben az kevés ide.Mittudomén, egy tábla nagy Milkát megérne, ha nincs más tarifája az ilyesminek.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest