Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Grafirka

    őstag

    Sok betutipust hasznalok figyelmebe !

    A win10 legujabb nagy(szeru) frissitese ( Creators Update 1703) teljesen hazavagja az instalat betutipusokat. Ami meg rosszabb, hiaba probalod ujratelepiteni azt irja, hogy mar telpitve van! Tehat letezik de nincs/nem hasznalhato , nem ujrateleopitheto Az install as shortcut nem mukodik tobbe, mindatz amit elozoleg telepitettetek ilyen modon elkoszonhettek tole. Kb gepen kiprobalva.

    A sima telepitest nemelyik gepen sikerult megejteni de ez nyilvan nem megoldas mert tobbszaz betutipust ilyen modon nem lehet telepiteni mivel teljsesen leterheli a rendszert es komoly hibak kovetkezhetnek.

    Fontmanagerek hasznlata tul lassu, es egyeb gondok vannak amire nincs idom kiterni tehat hagyjuk annak a fejtegeteset hogy a grafiksu csakis fontmenagerrel tud letezni mert nem igaz. Volt egy mukodo oprendszer alltal bizotsitott megoldas amit sikeresen hazavagtak !

    Win7 ota shortcutkent telepitett fontok tokeltesen mukodtek (akar tobb ezer is.) Ezt grafikai studio/nyomdai tapasztalat bizonyitja.
    Post script /OTF alomanyokkal van a legtobb gond

    Ha neha megis sikerul ujratelepiteni akkor tobb esteben ( tobb gepen) azt tapasztaltuk hogy ujrainditas utan ismet kezdhetjuk elolrol mert hianyzik !.
    Az osszes grafikus/tervezo neveben , gratulalunk Microsoft !

Új hozzászólás Aktív témák