Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Pityu. #18049 üzenetére

    Te megint mi a bánatos f@szról beszélsz? Akinek arra van igénye, hogy ilyen home-made képeket kapjon, ám legyen. DE itt arról van szó, hogy valamit elvállal, és gyakorlatilag a programot elindítani nem tudja. Akkor mi van? Nem arról van szó, hogy nem segítünk mert annyira megy nekünk, hanem arról, hogy van, akin nem lehet segíteni. Mert az nem segítség neki, hogy elolvasom helyette mit-hogyan kell csinálni.

    Az ilyen baráti 5k fotózást meg ne keverjük ide, én is csináltam szórólapot is ingyen, nem az ár jelenti a tudást. A topiknak vannak szabályai, ezt próbáld felsolgozni. A sok hülyeség irogatása helyett leírhattad volna neki, hogy miként is kell készíteni egy ilyen szórólapot. Karakter számban már lassan ott vagy.

    És rakd OFF-ba a marhaságaidat, ebből a topikból nem kell flamegyárat csinálni. Ha rangot szeretnél növelni, ajánlom a VGA és CPU topikokat, ott ON kiélheted a vágyaid, holnapra megbecsült giga-tag leszel. De itt OFF vagy kitakaríttatlak. Olvasd el amit írtunk, segítünk, ha konkrét kérdés van. További offot nem kérünk. Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák