Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peak

    addikt

    válasz Vermilion69 #28806 üzenetére

    Nézd... garancia arra, hogy amit veszel soha sem fog elromlani, olyan nincs.
    Bármilyen tipusban, gyártóban benne van az esély, hogy valamikor elromlik.
    Az IT gyártók termékeikben nagyjából egymáshoz nagyon közeli meghibásodást produkálnak a nyers statisztikák szerint. Az eltérés NEM csak a márkából adódik, hanem az adott márkát vásárló közönségből is. Persze még azért elég sok mindenen.

    Vegyünk egy végtelenül egyszerű példát.
    Pl. az ITs barátod "szakember" és esküszik pl. a HPra. Megvesz egy drágább modelt. Mivel szakmabeli, nem kezdi el dobálni a notit, nem fogja az NDKs szöszmösztakaróra tenni használat közben, hogy eltömődjön a szellőzés és megsüljön a vas. Terjeszd ki ezt nagyobb vásárló rétegre, aki igy, helyesen használja.

    Most végy egy áltagosjózsit, aki a teszkóban leveszi a polcról a legolcsóbb Acer terméket, mert azt megtudja fizetni, és tételezzük fel, hogy minden az előbb leirt hibát elkövet. Aztán ezt ugyan csak terjeszd ki sok vásárlóra.

    Ugye milyen hamis képet fest? Cseréld meg a márkát, és mindjárt kiderül, hogy a HP pont ugyan úgy összeszarja magát, ha nem tudja hűteni a rendszert, mint bármi más.

    Rosszabb ettől a HP? Vagy az Acer? Vagy bármilyen más márka, amivel ilyen mostohán bánnak?
    Ó dehogy. Egyszerűen a felhasználási körülmények teljesen mások, egy adott márka vásárlóinál is.

    Erről beszéltem, hogy egy valóban IT szakember az ilyenekkel tisztában van, és egyáltalán nem fikáz egy gyártót sem, mert tisztában van olyan körülményekkel és változókkal, ami nagyban befolyásolja egy márka megitélését.

    ***

    Ha NEM akarsz fehéret, akkor ne vegyél. ( Én sem vennék. )
    Az SSD hatalmas upgrade, én várnék rá a helyedben.
    Ne kapkodd el a választást. A TE pénztárcád, a TE döntésed.
    Ha látsz bármilyen más márkát, ami megtetszik, akkor vedd azt, nem kell elköteleződnöd az Acer mellett.
    Az okos ember nem márkát vásárol, hanem olyan terméket, ami teljesíti az összes általa felállitott feltételt, de felesleges kiadások nélkül.

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

Új hozzászólás Aktív témák