-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sityu1990
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy acer as5524g típusu laptop 2 db 2GB-os DDR2-es 667 MHz-es RAM-mal... Na én ezt szeretném kicserélni úgy-hogy összesen legyen 8GB RAM a notiba... Ti mit javasolnátok hogy lenne célszerű megoldani?
-
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy 5755g notim.A gondom vele,hogy élmény indexnél az integrált vga-t értékeli!Sehogy nem jövök rá mivel tudom rávenni,hogy a 540gt ismerje fel.Valaki tud ebben segíteni? Biosba nem lehet állítani.
Köszi szépen!üdv.
m2Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
Kair07
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Acer laptopot amin játszani is tudok, de nem aranyárban van...
Szerintetek ez egy jó választás lenne? (bővítve 8Gb ram-ra)
Acer Aspire AS4755-2434G50MNrs
Előre is köszi.
-
zombiehiphop
csendes tag
Hello, a következő kérdéssel szeretnék fordulni minden kedves hozzáértőhöz, minden rendben volt a gépemmel még délelőtt, visszaértem melóból be akartam kapcsolni, mire elkezdte újraindítani magát minden hibaüzenet nélkül, a folyamat a következőként játszódik le a végtelenségig, bekapcsol, eltelik kb egy másodperc, újraindul. Ha bárkinek lenne építő jellegű ötlete, hogy mit lehetne vele csinálni, akkor azt nagyon megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
Peak
addikt
válasz zombiehiphop #24221 üzenetére
Nézd meg a BIOSban a HDD kezelését, hogy AHCI SATA vagy IDE beállitású.
Állitsd át a jelenleginél ellenkezőre, mert valószinúleg úgy lett telepitve az OS.
(ez csak egy lehetséges megoldás )Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
zombiehiphop
csendes tag
válasz zombiehiphop #24223 üzenetére
acer 6530 típusú laptopról van szó amúgy ezt elfelejtettem írni, hátha segít valamit
-
Vigneau
félisten
válasz randras #24219 üzenetére
Gondolkodtam közben egy picit. Szerintem még függhet a driverektől is. Állítólag korábban fixen lehetett váltani a két profil között, csak az újabb Intel driver ebben akadályoz. Bár még az lehet megoldás, ha az nVidia kezelőpultjában megjelöli az ember a fix 3D-s profilokat. Így futtatom a GTA-kat is nálam.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
skaroly
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van Acer aspire 5520g gépem VGa nélkül került hozzám, most szeretnék bele egy ATI Mobility Radeon HD 2400-as VGA venni szerintetek működni fognak egymással? Tudom. hogy az Acerek hisztisek a VGa-ra.
Várom válaszotokat.
Üdv Skaroly
-
aximcore
csendes tag
Üdv.
Mai nap beszéltem a szervizzel, és mondták, hogy egyből kapok egy e-mailt adatokkal ez a e-mail nektek mikorra érkezett meg ? Csak mert szerintem félre írta az e-mail címem, és természetesen oldalon nem lehet megnézni az e-mail címet amit feljegyzett. Ha holnap se jön meg akkor "érdemes-e" már újra hívni őket a eset kódommal, hogy jól jegyezte e fel a e-mail címem ?
[ Szerkesztve ]
-
Peak
addikt
válasz skaroly #24226 üzenetére
Szia!
Nem hisztisek az acer notebookok semmire, de azt megkéne érteni, hogy a notebook nem PC, nem arra van kitalálva, hogy a felhasználók mókoljanak, moddoljanak benne.
Megtervezik az egész rendszert egy minimális alkatrészváltozásra nem csak BIOS és szoftver szinten, de belső kialakitásra, hűtőcsövek irányaira, a hőszállítás irányára és mennyiségére egyaránt.
Lehet vele hülyéskedni, de ha nem sikerül, az nem azért van, mert az "acer hisztis", hanem mert nem veszed tudomásul, hogy NEM erre készül egy notebook.
Próbáld ki, a budapesti márkaszerviz segit neked. www.ec-co.huRyzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
bb.bocs
őstag
sziasztok egy buta kérdés. van 1 acer aspire 5750zg laptopom. kérdésem az lenne, tudok e a 2.0ás usb böl 3.0ásat csinálni valahogy? hallottam kábelekröl amik átalakítják, de gondolom ez nem megoldás semmire mivel a sebesség nem lesz több ettöl gondolom. valami ötletetek van?
-
winse7en
csendes tag
Üdv!
Megtudnátok mondani hogy az Aspire TimelineX 5830TG notiban hány winchester hely van?
Előre is kösz!
-
lostprophet
aktív tag
Sziasztok!
Már egy ideje meg akartam kérdezni, hogy van egy Acer Aspire 5750G-s laptopom és lehetséges-e valahol 7200RPM-es HDD-t venni bele a meglévő 5400-as helyett?[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
Fail3D!
addikt
udv, egy acer 8940 be amiben nvidia 240m van, jo bele quadro 3700m, illetve a megfelelo hutes mennyire garantalhato a laptop reszrol?
-
randras
veterán
válasz lostprophet #24235 üzenetére
Hogy ne lenne az? Nem értem, mi a kérdés?
-
randras
veterán
válasz lostprophet #24239 üzenetére
Még mindig nem értem, bármilyen 2.5"-ös SATA(II)-es belemegy, nem?
-
morbias2
aktív tag
Adj fel hirdetést,vagy nézd a bolti árakat! Ott biztos van
Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
Muerte
addikt
Ha gyorsat akarsz akkor WD Black scorpio 320GB,vagy 500GB, 5 év garanciával
A régi 6935-öm 30 sec alatt bootolt vele.[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
udv akkor tudnatok segiteni vid kari cserejeben? annyit tudok hogy a 240 ami a 8940 ben van mxm a , amit meg beleraknek mxm he, viszont mind2 az mxm III kategoriaban van.
-
Muerte
addikt
válasz lostprophet #24243 üzenetére
30 sec a gombnyomástól asztalig és net 5400-as vinyóval? Ezt azért erősen kétlem
Ha meg igaz (bár nem) akkor meg nem kell neked 7200-es -
Krike
aktív tag
válasz lostprophet #24243 üzenetére
Azért a HDD vastagságára figyeljél, pláne WD esetén, mert két féle van, és a vastagabbnak nem passzol a csati magassága, ha beleteszzük. Mi is megszívtuk ezzel Vidd el a gépet, és próbáljátok bele ha lehet.
A lélek Isten üzlete, enyém az Ember
-
triklin
tag
Sziasztok.
Nemtaláltam megfelelőbb topicot így ide írok.
Van egy acer 5755g 2674G75MNKS notebookom i7 2670 procival és egy gt540m el.
"Meglepő módon" ( ) melegszik...
Ha csak a proci van terhelve egész elfogadható hőfokokat produkál, de ha a vga is ráfűt akkor 90-92 fokosak a magok. (gpu 78-80)
Ez nem egészséges, de látom ennek a szériának ez a hibájaKérdésem: Jól érzem, hogy 90 fok felett a hővédelem bekapcsol? Mintha throlttingolna a proci.
Néztem alá notebookhűtőt de hatalmas meglepetésemre szinte kivétel nélkül mind szív !
Ha ez a noti alulról szív akkor nem olyan kellene ami fúj? Tudnátok nekem ajánlani egyet?
Használ valaki ilyen notit hűtőpaddal? Ér valamit neki?
KöszönömÜdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- ÚJ HP 250 G10 Intel i5 13.Gen 10 mag 16GB DDR4 512GB M2 Notebook garanciával!
- Asus X556 Notebook Full HD kijelző keret+billentyű +keret Alsó felső Burkolat +Hangszorók
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
- Lenovo Legion y520 / Nvidia Geforce GTX 1050ti / 7th gen I7 proci / 12 GB RAM
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest