Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peak

    addikt

    válasz AxBattler #23224 üzenetére

    ostobaság az egész, a fogyasztóvédelem meg informatikában totálisan inkompetens.
    az sincs leirva se a magyar se az angol leírásban, hogy ne tisztitsd esőztető zuhannyal a kijelzőt.

    tudomásul kell venni, hogy a BIOS frissítése NEM FELHASZNÁLÓI FELADAT.
    Az NEM tartozk a rendeltetés szerű használat körébe!
    A felhasználó csak NE baxtassa a BIOSt, még akkor sem, ha az esetleg az Acer oldaláról letölthető! NINCS odaírva, hogy "azért, mert ez a file letölthető, te kedves felhasználó buzerálhatod a BIOSt!" ilyen hülyeségre hivatkozni nélkülöz minden jogalapot és józan észt!
    (ebből is látszik, hogy mennyire kőostoba a fogyasztóvédelem)

    ezen túl a kedves felhasználóról nem tudjuk ( csak állitja ) hogy gyakrolott és csinált már olyat... arról viszont nem szól a fáma, hogy biztos, hogy jó filet szedett le? biztos, hogy nem kerülte el valami apróság a figyelmét?

    jómagam az elmúlt 18 évben olyan 200 biosfrissítést csináltam, 100%os sikerrel.
    őszintén szólva el sem tudom képzelni, hogy hogy lehet elbaxni egy ilyet, ha mindent megfelelően csinálsz és valóban értesz hozzá.

    átnézve a történteket a szerviz mindent 100%osan pontosan a jelen pillanatban érvényes és hatályos törvények szerint csinált, ellentétben a kedves felhasználóval, aki képtelen tudomásul venni, hogy a törvények nem-ismerete nem mentesít hatályuk alól és inkább előbb olvasott volna utána rendesen a dolgoknak, mielőtt hülyét csinál magából ország-világ-homár előtt!

    uff, én szóltam.

    szerk: utóirat... baf@xok mindig lesznek, és ugyan ezek hangot is fognak adni a bénaságuknak, elég csak néha megnézni itt a PH! fórumot, vagy a hwsw.hu fórumát.
    a hülye embereknél csak a rosszindulatú buzgó hülye emberek a rosszabbak.
    az éves szintű 50-100ezer eladott notebookból mindig van 1-2 ilyen szerencsétlen... de gondolom nem ez alapján választ az ember vásárláskor.

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

Új hozzászólás Aktív témák