Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
SLI-ben nem vagyok otthon (sajnos).
De nem lehet, hogy mire végzel az SLI-s rendszereddel, már lesz olyan 1db-os videókártya, ami üti a kettőt? Na jó azt azért talán nem...
De pont Neked, aki néha havonta cserélgeti a vidókártyáit (csak irigykedem ), egy SLI csere dupla érvágás lenne. Szóval, ha belevágsz jól gondold meg!
Igaz, egy táp csere is esélyes. Most mid van?
NF7-AN7 analógia kb. ül. Én is AN8-at (AN8-V) nézegettem mikor ezt vettem. Csak nem volt rajta soros-párhuzamos port, ami nekem kell.nofene
-
éN79
addikt
Én tutira Abit KN8 SLI-re fogom cserélni az A8N-E-t , mert kezd a törpöm megtelni vele.
Ha elöbb lesz neked, némi tapasztalatra kivcsi leszek. Egyre inkább visszasírom az Abitot, az NF8 legalább csak a hőfokokat mérte rosszul, meg a SATA igaz II-es vinyómat nem szerette, de nem is kellett volna neki.
[Szerkesztve] -
slayer006
addikt
Na szóval így néz ki megfordítva az OP1.
[link]
Nem a PCI slottok felé fúj a venti, hanem az nForce4 chip felé, ami nagy könnyebbség neki.
Alul jól látható egy (eddig még nem szabadalmaztatott) szívószál, ami a CMOS jumper meghoszabítása, ui. nem fér be a kezem a Zalmantól.
A fénykép telefonnal készült (Sony Ericsson F500i) úgy tessék nézni.
[Szerkesztve]"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Vigneau
félisten
Örülök neki, hogy beletrafáltam az összehasonlítgatósdiba.
Jelenleg egy jó minőségű 400W-os Sweex tápom van. S.Feri barátom szerint el kéne vinnie a 2 karit, mivel a karikon kívül csak egy vinyó és egy DVD író támaszkodik a tápra. Majd meglátjuk, elég lesz-e. Ami a cserét illeti, az sajnos elkerülhetetlen volt, mert nem azt kaptam, amit szerettem volna. Előtte egy X800PRO közel egy teljes évig kiszolgált, csak AGP-s volt, sajnos. Most viszont minden flottul megy.
Megvan már a GTO?Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Meglátjuk, ki lesz a gyorsabb. Reményeim szerint egy hónapon belül megvan. Akkor megint főhet a fejem a mostani lap miatt.
Hál'Istennek, már egy ideje túladtam az ASUS-on. Nem fogok többet venni, az tuti. Jó az ABIT, s ha valami ok miatt tönkremenne a gyár végleg, akkor váltunk DFI-re.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
éN79
addikt
A 292-es számú hozzászólásban linkelt HardwareOC cikkben említenek egy baromi lassú win telepítést biosfrissítés elött. Ezt tapasztalta valaki? Főleg a KN8 SLI tulajok tapasztalatára lennék kiváncsi (ez a kiszemelt áldozatom), ill. szintúgy nekik szólna a következő is: a hőmérsékleti adatok nagyjából valóságosak, vagy annyira elszállnak mint a régi jó NF8-nál?
-
Lui76
őstag
válasz slayer006 #414 üzenetére
Elnézést...
Csak egy apró gyenge pontom után kutatok ...
Mondom hátha a tűzfaltól fagy le néha.
Nekem csak két hete van adsl-em és a hálózattal
elég sokat nyüglődtem... lehet hogy túl kombináltam
valamit. Ennyi futó programot nem használtam egy időben.
Szóval ez az alaplapom , a grafikus kártyám ,meg az adsl is nem rég
óta van a többivel nem volt korábban gond, stabil rendszerem volt
(1 évig futott az oprendszer újratelep nélkül !)
- de az is lehet hogy a maxtorom fárad el.
ennyi.
Leggyakrabban a Trackmánia dob vissza asztalra ezt sem értem.www.kezmuveskeramia.hu
-
-
slayer006
addikt
Az én procim (3500+ venice) az előző tulajnál 1.42 volton járt stabilan 10x250MHz -en (Abit AN8 Utra). Nálam már csak 1.5 volton stabil (KN8 Ultra). Nagyon úgy tűnik, alaplaptól is függ mennyi feszkón stabil egy proci.
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
éN79
addikt
Köszönöm az infót, csak a KN8 ultránál ilyen tapasztalata volt a HardwareOC-szerkesztőségének. De örömteli ezt hallani, holnap elméletileg már én is egy ilyen (remélhetőleg) boldog tulajdonosa leszek.
A másik vesszőparipám, amit minden kedves tulajtól megkérdezek, hogy a hőmérsékletet szerinted normálisan méri? (márminthogy reális amit mér szvsz?)
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
válasz slayer006 #430 üzenetére
Az NF8-am az elején (sok-sok biosfrissítést kellett megélnünk) irreális CPU/MB adatokkal bombázott (nem csak engem), úgyhogy már fóbiás lettem tőle. Csak annyi, hogy szerinted is reális amit mér, vagy úgy felémér mint a sicc. (azt el kell mondjam, eddig pozitív véleményeket kaptam, szerencsére)
-
Vigneau
félisten
Igazán nincs mit. Megkaptad a Zalman-t is vele? Szerintem nem fogsz benne csalódni. Kiváncsi vagyok, mire jutsz vele. Emlékszel? Régebben még arról beszéltünk, kéne a karim. Kicsit megkésve, de csak Hozzád jutott a volt VGA-m.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
slayer006
addikt
KN8 Ultra - alaplapi vinnyogó 1et sem fordult, Zalman ZM-NB47J re cserélve
3500+ Venice - 10x250MHz @ 1.5 volt
Artcic Cooling Freezer 64 Pro
itt vannak az Everest Ultimate 2.80-as mért adatok:
[link]
Szerintem normális.
[Szerkesztve]"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
-
éN79
addikt
válasz slayer006 #434 üzenetére
Köszönöm! Nekem is teljesen normálisnak tűnik.
Ha minden igaz, ma már én is beizzítok egyet.
Jól értelmeztem, hogy a két egymás melletti (azonos színű) memória foglalat a DC, ill. hogy nem kell a 4 pines tápdugót bedugni a lapra, ha nincs sli módban, ja és ha nem SLI-ben használom, akkor kell az a shadow card is?
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Valóban van Sata II-m, ráadásul Samu, csak azért volt kérdés, mert az NF4-es Asusomban tokéletesen működött, viszont elötte az Abit NF8-al (NF3, ami még elméletileg nem teljes mellbedobással támogatja a Sata II-t) volt olyan problémám, hogy az akkor új Sata II-es vinyóval baromi lassú bootidőket csinált (több perc), a Pata-s Seagate meg tök jó volt, csak éppen nem működött a kettő együtt.
Viszont NF4 chip mellett a Sata II tökéletes (volt eddig az Asusban, úgyhogy kiváncsian várom a mai nap végét). -
éN79
addikt
Olvastam olyan véleményeket, hogy nem mindenkinek sikerült op rendszert telepíteni Sata II-re.
Én a tapasztalatomat írom most le:
Az NF3-as ABIT NF8-ra vinyó berak, win telepítő berak, win minden különösebb probléma nélkül, gyorsan felment.
MSI NEO 3, ami NF4 x-es chip, simán felment a win, semmi probléma,
A8N-E NF4 chippel: minden gond nélkül sikerült felraknom a wint. Nem használtam a kismeghajtót, mert nincs is a gépemben.
Mindíg teljesen normálisan, gyorsan megtörtént a telepítés.
Ma már elméletileg KN8-al is lesz tapasztalatom, holnap megosztom azt is.
[Szerkesztve] -
Mancs82
csendes tag
A hőmérsékleteket normálisan méri kivéve a CPU-ét.
Több KN8 SLI lappal kipróbáltam(legújabb bios) és szerintem alámér.
De ki tudja lehet Abitéknál olyan lapot csináltak ami legyőzi a fizika törvényeit pl.:
terheletlenül 22 fokos a proci 24 fokos szobahőmérsékleten és a házban van 30 fok.
2.7GHz-re felhúzva se tudtam 32 foknál nagyobb értéket mérni a ''lap szerint''(több óra játék után)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sorozatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?