Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarth
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erröl a konfogrol?Mit változtatnátok rajta esetleg?
Lap Abit IP35
Memória DDR2 2x1GB PC6400 800MHz Geil Dragon
Tápegység FSP Bluestorm II. 500W 12cm
Processzor Intel s775 Core 2 Duo E8200 2,66GHz
Videokártya Galaxy GeForce 8800GT 512MB DDR3Vinyót még nem döntöttem el,tudtok ajánlani vmi?(160GB-os elég)
Köszike!
[ Szerkesztve ]
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Omega81
senior tag
Hm, elég jelentős a különbség egy sima Abit IP35 és a PRO között. Az árkülönbség 14.000,- Ft...
Uraim, köszi a hozzászólásokat, akkor úgy néz ki, Abit IP35-PRO lesz.[ Szerkesztve ]
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
Kleroo
veterán
Probléma hegyeim vannak:
a windows 1-2 órával a bekapcsolást követően (vista) elhalálozik-kékhalál.
a beépített vista probléma megoldó az alaplapi realtek-re panaszkodik. de mindíg kékhalál van. ha fent van a driver hozzá, ha niincs. ha le van tilitva a biosban, ha nincs. amúgy működőképes, szóval azzal sincs baj.
a kékhalál képernyő azt írja hogy kapcsoljak ki valami shadow cuccot.
valaki találkozott már hasonlóval?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
rétisün
veterán
alaplapi realtek....hang vagy hálókártya? nálam a hálókártya csinált ilyent, amíg a vista által felrakott driver volt hozzá (valami ndis.sys) feltettem a realtek (vagy az abit?) oldaláról ugyanazt a drivert, azóta nem kékhalálozik.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Kleroo
veterán
az én konfigom 1hetes
az én pro-m felismerte a procit, elindult vele de csipőogott mint a hülye. ugyhogy frissíteni kellett a biost. de a lényeg hogy nem kell pót-procit szerezned a frissítéshez.a konfigunk hasonló, csak a vidikarid jobb. de a 7800 gtx-emmel sem tudok a cod4-ből akadást kicsikarni bármit is csinálok
megéri 500 gigás winyót venni. én 23k-ért vettemHodor. Hodor? Hodooor!
-
_core
aktív tag
En 800Mhz es ramot nem vennek a helyedben egy ilyen processzor melle.Kingmax 1066MHz es ramot kapsz ennyiert mint a Geil.Fostam a Kingmaxtol de szepen megy a gepembe 2 ill 4 modulall is ugyanannyit a tuning (Egy het kulonbseggel vettem a parokat).AData 800+ EE memoriaim most itt pihennek az asztalon...
[ Szerkesztve ]
-
_core
aktív tag
válasz Mike 32 #2970 üzenetére
Jelenlegi beallitasom 4 gigaval: 8x475FSB ram 1:1 ben 4-4-4-12-es beallitassal 2.15V-on.[link].8x475FSB melett ramok felszorozva es 5-5-5-15-os ertekekkel 1140 ill 1188 vagy valami hasonlo erteken is mukodnek de nem teszteltem meg ki!Ha lesz idom majd tesztelgetek es az eredmenyeket berakom a keptaramba.
Addig itt van egy par meresem:CPU/RAM 1:1 max 8as szozoval es egy 6x500FSB minden alapfeszen
[ Szerkesztve ]
-
eVan
tag
Uraim..Lusta olvasóként kérdem sima IP35 egy 8200-t visz-e a 15ös biossal..??
Minél több embert ismerek meg,annál jobban szeretem a kutyákat.:)
-
_core
aktív tag
Uj Beta Bios sima es az E lapokhoz.
(V1.6 Beta 01 E8400/E8500 Support Improved): [link] -
Omega81
senior tag
A-DATA XTREME 1066+ (2x1GB) RAM-okat amúgy szereti az Abit IP35-PRO?
-
szmissz
senior tag
Akkor is 2x indul a lap, ha csak simán esti kikapcsolás után reggel benyomom? Vagy csak BIOS turkálás után?
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
Omega81
senior tag
válasz szmissz #2980 üzenetére
Asus (Sic! utálom kiejteni is) P5B-Delux fos lapnál ezt egy BIOS frissítés megoldotta, onnantól csak akor indult kétszer, ha turkálás volt, vagy szabálytalan leállítás. Igaz a második döglött meg így utóbbi módon.
Ráadásul úgy néz ki, nem gariztatják, mondván, 'hiányzik róla a gyáriszámot tartalmazó címke'. Besz@rok. Én tuti nem vettem le... ilyenkor mi a francot lehet csinálni? Simán levehette a bolt vagy a nagyker.
Komolyan gondolkodom rajta, hogyha ez így van, eladom a gépem többi alkatrészét is, aztán veszek olyan cuccot -használtat, 4 évest-, ami kiforrt. Tényleg ennyire hulladékot lehet már csak venni, hát nincs egy normális, megbízható, hibamentes alaplap akkor sem, ha az ár nem számít??? Nemár 35-40E Ft,- ért hulladékot adjanak, ez komolyan abszurd.
(És ez sajnos nem csak a lapokra érvényes, hanem tápokra is, videokártyákra is... vagy csak én fogom ki mindig?)Előző hozzászólásomra várom a választ...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Omega81 #2983 üzenetére
Ez sajnos általános mostanában a számtech-ben. Nincs igazán jó, és megbízható cucc. Sőt mostanában a kisebb márkák kezdenek előretörni, és jobb minőséget produkálni a nagy neveknél. Ez főleg a VGA iparban látványos. Alaplapok esetén pedig rettenet ingadozó állapot uralkodik, szinte chipsetről chipsetre változik, hogy éppen kinek sikerült jobb alaplapot alkotni.
A nagy kedvenc alaplapgyártóm gyk. eltűnt, van csak alig hallani valamit róluk. EPoX-ra gondolok, a VGA márkámból anno a Diamond volt a favorit. De szép is volt EPoX BX6 alaplap, PIII-800 1GHz-en, Diamond VGA. Ez a konfig a mai napig üzemel egy ismerősnél! -
addikt
válasz #96302336 #2985 üzenetére
Na jó PRO-nál nincs ilyen, de az tényleg más lap (biosz is más).
Túlhúzás nem lehet nálunk sem, én most fsb 300-on vagyok. A kétszerindulást viszont hibátlanul csinálja.Én inkább valami olyasmire gondolnék, hogy:
- IDE vezérlő letiltva (csak sata van)
- Integrált hang letiltva (XFi)
- Esetleg valamilyen ram vagy proci...
Nemtom.nofene
-
-
Zájec
veterán
válasz #96302336 #2985 üzenetére
"csakis akkor, ha túlhúzott tunig miatt nem megy a konfig"..
akkor ezekszerint a PRO-nál is elöfordul..?
ezt hogy kell érteni? ha túlhúzás van és kétszer indul , akkor azt lehet
következtetni hogy az a beállitás nem lesz stabil? vagy pedig a másodok
indulásnál visszaállitja az FSB-t,, mert ugye ez is egy jelenség amikor
túlhúzás van és nem megy.... -
addikt
-
Vigneau
félisten
Apró kérdés. Max FSB terén az aktív tulajok hogy állnak a Pro lapnál?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELADÓ!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest