- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
lenne egy kérdésem. egy ideje már foglalkoztat a rendőri pálya. a kérdésem annyi, hogy az arszki-ból kikerülve milyen módon tudok jelentkezni a kr-hez ? gugliztam sokat, de nem igazán találtam semmit. illetve még annyi, hogy a csapaterős bulikon kívül miben tér el a munkájuk egy mezei rendőrétől ?
köszi
-
MmDorian
őstag
Lelkiekben készülj fel, hogy a BRFK-sok nem fognak szeretni, ismerek olyan esetet, hogy párkapcsolat ment rá erre...hihetetlen, mi?
ezt nem nagyon értem. mint kr-es nem fognak szeretni a brfk-sok ? kell nekik szeretni enegem ?nem is tudom mit tudnék még kérdezni. van egy kr-es ismerősöm, de neki már kivan a f@sza, hogy egyfolytába nyaggatom.
túlóra csak rátok vonatkozik, vagy úgy az összes kollegára ? esetleg ha a kutyásokról tudnál mondani még pár szót, annak örülnék. nézelődtem nagyon sok fele, ugye ezer lehetőség van. nem szeretnék majd a jövőben megmaradni, mint sima járőr, ugye mindenki pénzből él. azt hallottam, hogy a motorosokhoz szinte lehetetlen bekerülni. arra így már nem is vágyok annyira. viszont a kutyásokról meg annyit tudok, hogy vannak olyan ebek akik ugranak, meg olyanok, akik robbanószert keresnek, ez a része hova tartozik ?
-
MmDorian
őstag
ja, mégvalami.
tetoválásokkal mi a helyzet ? olvastam azt is, hogy ha olyan helyen van, ahol nem takar az egyenruha, akkor nem jó. olyat is, hogy le kell ragasztani, és olyat is, hogy mehet simán. mi az igazság ?
-
MmDorian
őstag
válasz -=Vacsek=- #7856 üzenetére
lehet, hogy nem kéne neten bizniszelned...
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
nem találom a fekvő követelményt felvételin. egy perc, fél, vagy amennyi megy ? többivel tisztába vagyok.
ja, igen, megkaptam ma a fejmosást egy 'kollegától'(mióta felszerelték, azóta gondolkodik, hogy mikor kéne leszerelni, stb.). ennek örömére jobbat futottam egy hét betegség után, mint előtte bármikor. lehet, hogy mazichista vagyok...
köszi
-
MmDorian
őstag
urak!
most egy kicsit szakmaibb kérdésem lenne. rongálás, kisebb értékű (kukarugdosás), első alkalom. meg lehet ezt úszni pénzbírsággal ? a jogszabályban 1 évig terjedő szabadságvesztés, közmunka és pénzbírság van. hogy működik ez a valóságban ? gondolom az első alakom és a beismerés enyhítő körülmény.
mielőtt bárki megkérdezni, nem én voltam. jóbarát kérdését közvetítem.
-
MmDorian
őstag
urak!
kivételesen nem az arszkival kapcsolatban kérdezek.
üllői, 60nal jöttem, és, mintha láttam volna egy művész sünvágent. visszafele(5p) már nem volt ott. azon a helyen nem szoktak mérni, de ha esetleg mégis, akkor 50 nél a 60at már kell fizetni? nem tudom, hogy ez a kalkulátor mennyire valós. eszerint még nem hajtottam gyorsan.
-
MmDorian
őstag
válasz Vertigo18 #8010 üzenetére
lehet, hogy félreérthető volt a kifejezés. egy rendőr havertól hallottam a sünvágen, mint rendőr autó kifejezést, és megragadt. a másik pedig, hogy ha minden jól alakul én is az állományt fogom bővíteni bő 2 éven belül. tehát só sincs tiszteletlenségről. ha sértő volt, akkor elnézést kérek.
azért kérdezem, mert ahol eddig néztem -ki tudja mennyire hivatalos oldalak- ott mindenhol 15kmh túllépéstől írják a 30k-t.
(#8012) Dluinet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest