Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    sziasztok,
    elkezdtem gondolkodni... ebben a félévben végzek az alapdiplomámmal, rendörtisztire nem tudok jelentkezni, mert elvileg ugyanúgy kell, mintha most jelentkeznék elöször felsöoktatásba, nem számít, hogy van diplomám (UGYE?), tehát ugyanúgy érettségi pontok + fizikai. így meg nem megy, mert nem azokból emelteztem, amiket kérnek és így nem kapom meg a pluszpontokat, tehát sokkal vagyok a ponthatár alatt. lehet, hogy lenne valami protekcióm, de nem tudom, hogy az hogy menne stb.
    az RSZKI-t meg most már biztos nem fogom megcsinálni, ezért is kezdtem el gondolkodni, jó hogy nem lett elég most a pontom... ugye 2 év a suli. 3 évet kell dolgozni (próbaidö is ez, azt hiszem vagy hogy van) és a 3 év után lehetne jelentkezni a rendörtisztire levelezön, munka mellett, HA jóváhagyják a kérésemet a felettesek, ugye? mert a munkáltató iskoláztat be végülis.. namármost az akkor még plusz pár év, legyen 3, mint egy normális BA/BSc. az azt jelenti, hogy ha 2013-ban elkezdeném akkor 8 év múlva 2021-ben lenne meg a rendörtisztim és TALÁN egy normális állásom, normális fizetéssel. ez a legjobb eset. addig meg "szépen" keresnék.. Jól kalkulálok, ugye?

    [ Szerkesztve ]

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák