Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • q13579

    senior tag

    Sziasztok, gondoltam megosztom a mai élményemet.

    Jöttünk párommal a 44-es főúton, mikor Cserkeszőlő után kikanyarodott mögénk egy rendőrautó.

    Az autón tökéletesen rendben van minden, rendszeresen ellenőrzöm. Mindketten bekötve, sebesség természetesen betartva.

    Jó 5 km-t jött mögöttünk, majd gondolt egyet és levillogott. Minden ok nélkül, RUTIN ELLENŐRZÉS! Elkérték az irataimat, a páromét is...

    Kérdeztem, hogy ki kell-e szállnom, csomagtartót nyissam-e, azt a választ kaptam, hogy ne. A papírok megtekintése után, viszont kérte, hogy nyissam fel. Így tettem, már vettem is ki a kartondobozt, amiben minden össze van ilyen esetre készítve. Két láthatósági mellény, friss EÜ csomag, izzókészlet, hólánc, minden.

    Szerintem látta, hogy itt nem talált fogást, le is csukhattam. Ezután kb még 3-4 percig vártam, mire sikerült lekérdezni az autó adatait, amivel szintén rendben volt minden. Jó utat kívántak és elmentek.

    Jó 10-15 percig mentünk még mögötte, a világítását nem kapcsolta fel, nem tudom, nekem ez mennyibe fájt volna...

    Nagyon sajnálom, hogy sikerült elérni itthon a magyar rendőreinknek, hogy ha tökéletesen rendben van mindenünk, akkor is görcsbe kell, hogy ránduljon a gyomrunk ha meglátjuk. Szerintem azért ez nem teljesen normális.

    Ez egy az egyben unaloműzés és kötöszködés volt véleményem szerint. Jött mögöttem jó ideig (legalább 5-10 percig), ezalatt a rendszám alapján bőven le tudta volna kérni, hogy rendben vannak-e a dolgok. A világításom, féklámpáim, övek teljesen rendben voltak. A kocsi sem egy régi darab.

    Nem akarok általánosítani, de az effajta hozzáállás és rendőri magatartás rendkívül megingatja a rendes polgárokban a beléjük vetett bizalmat.

Új hozzászólás Aktív témák