Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz a2d2 #34523 üzenetére

    Megjött ma nagy nehezen 3 hét után az Aliexpress-es csomagom.
    Vegyesek az érzéseim. Lőttem pár képet.
    Itt a teljes csomag érintetlenül:

    Gondoltam a face cover lepattintása után kezdek a lencsevédővel. Na ezt nem tudom hogy gondolták, kb megy a kukába az egész. Egyszerűen nem lehet feltenni egy ilyen görbe felületre ezt az anyagot amit küldtek.
    A fejpántot könnyebb volt feltenni mint gondoltam. Nem kellett hőlégfúvó mert passzolt a pántot körülfogó rész, csak 2db kb 4cm-es extraerős kétoldalas ragasztó, ezt beszereztem már időben.
    A fejpánt egész jó, nagyon kényelmes. Egyedül az oldalsó pánt vastagságával nem vagyok megelégedve. Meglátjuk mennyire lesz tartós. Volt hozzá egy másik fajta párna is.

    A face cover is jónak tűnik, az orrnál kicsit zavaró még de szerintem szokható lesz.

    Itt minden kész, az oldalsó grip-et csak egyikre tettem fel mert fura érzés volt, gondoltam összehasonlítom először.

    A powerbank viszont túl bumfordi volt hátulra. Lehet veszek később egy kisebbet.
    Találtam még a fiókban 130 gramm ólomzsinórt, azt tekertem fel alulra. Belülről takarja a párna, nem kell annyira a fejre szorítani így a HMD-t. De azért még egy kis powerbank megy majd rá.
    Az első teszteknél viszont rossz volt a követés. Folyamat helyben maradt a kezem. Kivágtam először a közepét kicsit, így azt hittem jó lesz, lezavartam pár kör Synth Riderst. Csak utána átváltottam Eleven-be és pár speciális ütésnél láttam hogy beragad a kezem, mikor letoltam kicsit a szilikont egyből jó volt. Szóval ez a full cover szerintem totál felejtős, nem értem hogy nem álltak még le a gyártásukkal. Végül levágtam az egészről.
    Ez a grip alapjában véve jó lenne, csak ha szorosra akarja állítani az ember akkor kb 2-3cm ahol a velcro összetapad, nem akartam hogy egyszer csak repüljön ezért azt meg szigszalagozni kellett.

    Összességében a MEO nem volt a toppon. A face cover-re meg a fejpántra mondom hogy ha tartósak lesznek akkor azok megérték a beruházást.

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák