Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz trialboj #2041 üzenetére

    Nem csak youtube-os videókat lehet nézni hanem bármilyen videót megnézhetsz VR-be de ha az adott tartalom nem támogatja a forgolódást akkor te sem fogsz tudni forgolódni a filmbe.
    Tegyük fel kiválasztod pl a Titanic filmet. Attól hogy VR-be nézed még nem fgosz tudni az égre vagy a tengerbe nézni hanem ugyanazt a filmet fogod látni mint amit tv-n látnál itt a VR annyit ad hozzá hogy a filmes lejátszó "berak" egy moziterembe és a terembe tudod mozgatni a fejed miközbe a vásznon nézed a filmet. Kb tök ugyanúgy ahogy egy valódi moziba tennéd.
    A legalja a cardboard ez szó szerint kartonból van és olyan csomagba kapod mint az adóbevallásos papirjaidat (mármint laposság meg kb méret) és neked kell otthon összerakni. Előnye hogy borzasztóan filléres cucc.
    Ezután jönnek a műanyagos változatok ami tök ugyanez csak műanyagból van a tokja így ellenállóbb viszont drágább is.
    Végül az olyan műanyag verziók amikhez távirányító is jár.
    Szerintem kipróbálára jó bármelyik de csodát ne várj tőlük elsőre persze a "hű b*zdmeg" lesz de aztán hamar lecsendesül a dolog. Az én cardboardomat is minimum 1 éve elő sem vettem.
    Oculust azt azért napi szinten használtam amíg megvolt de azt meg már eladtam. Utóbbi azért milliószor életképesebb megoldás de persze toronymagasan a legdrágább is a fenti lehetőségek közül.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák