Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz Dyingsoul #2031 üzenetére

    Az ED-t probaltam par percig es par Training missiot, jol nez ki, de az aliasing eleg durvanak tunik. Majd megnezem mit lehet rajta alligatni hogy jobb legyen.

    Ez a #2032-re is:
    A kartya turheto, de ahogy a sajat tapasztalatok es az itt talalhato eredmenyek es a Store0ban levo egyes jatekok kovetelmenyei is mutatjak az ajanlott hardware gyakorlatilag egy agyuval a verebre kozzaallas. Tehat nem azert kell GF970+ hogy problemamantes legyen a VR es a jatekok, hanem azert hogy a max beallitasokon az legyen. Persze itt is ugyanugy mint mashol a fejlesztok rakhatnak bele lehetoseget lejebb vinni a dolgokat mint peldaul az EV-nal is csinaltak. Mas jatekoknal van egyszerubb minosegi kapcsolo (Lucky's Tale, Farlands) ahol csak Low/Medium/High lehetoseg van egy kapcsoloval, de peldau annal a ket jateknal nem vettem eszre hogy valamit valtozott volna a grafika vagy hogy kellemetlenebb lenne a hasznalatuk.

    #2033
    Nem probaltam hogy megy-e nelkule, de nem hinnem hogy sokat kell ra varni mert par heten (?) belul jon SteamVR-re es biztos hogy lesz VR nelkuli mod is.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák