Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    EVE: Valkyrie

    Par eszrevetel most hogy kiprobaltam parszor.

    Jo hogy ingyen kaptam a kodot az elofizetessel, mert a sok hype utan amit olvastam nagyon fajt volna $60-at kicsengetni erte. Annyit egyertelmuen nem er.

    A grafika jo a kabinban es kint az urben is. A "jatszoter" ahol repkedni lehet eleg kicsinek tunik, hamar bejon a "menj vissza a karamba" uzenet ha elkalandozol. Alacsonyabb beallitasokon zavaro a LOD valtas a modelleken.

    Framerate is king. Ez volt az egyetlen jatek ahol sikerult nem jol ereznem magam es bezsongatni a fejem. Na nem vartam meg amig tenyleg rossz lett, de nagyon gyorsan elojott hogy valami nincs rendben. Hogy sikerult? A jatek magatol belovi a grafikat. Az R9 380X-el es gyakorlatilag minden Medium es Shadows Off. Gondoltam megnezem milyen az Ultra. Kinzetre jobb volt, de nem egetveroen. Ami segitett az a LOD atmenetek eltunese vagy kevesbe szembetunosege. Az FPS kimondottan alacsony volt, szaggatott is es igy nem jatszottam vele sokat. Aztan megprobaltam lassan feljebb vinni a dolgokat. Textures Ultra, Shadows Medium (Low nincs) es Details High (ha jol emlekszem). Na itt belefutottam a fejfajas sweetspot-ba. Az FPS nem volt eleg alacsony hogy eszrehetoen szagasson, de nem volt eleg magas hogy problemamentes legyen a mozgas. Igy hiaba tunt minden folyamatosnak, a fejem nem egesz egy percen belul jelezte hogy nem kene ezt igy tovabb. A hanyas hatart nem vartam meg.

    Az "ott vagyok" erzes nagyon jo a gep kabinjaban ulve. Itt van tested is (a zome jateknal amit probaltam nincs), de nagyon jol meg van csinalva. A kamera ott van ahol kene a fejed szerint es ha lenezel vagy oldalra a test mozog megkozelitoleg ugy ahogy a sajatod is. Ha ugy olsz pontosan ahogy az avatar a jatekban az agyat aranylag konnyunek tunik megteveszteni hogy tenyleg te vagy az ott.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák